تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x4080692
شناسه : 4080692
تاریخ :
خطر پنهان در روغن زیتون‌های تقلبی اقتصاد ایران: گاهی نیز برای کاهش هزینه، روغن زیتون را با روغن‌های ارزان‌تری مثل آفتابگردان، کلزا یا حتی روغن‌های صنعتی ترکیب می‌کنند که حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند و احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را افزایش می‌دهند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، روغن زیتون خالص یکی از سالم‌ترین روغن‌های گیاهی است و در حفظ سلامت قلب، تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش و کاهش التهابات مزمن نقش مؤثری دارد.

اما نمونه‌های تقلبی آن ممکن است به بدن آسیب بزنند.

برخی از این روغن‌ها با حلال‌های شیمیایی مثل هگزان از تفاله زیتون استخراج می‌شوند و درصورت فرآوری غیراستاندارد، باقیمانده‌ این مواد برای کبد، کلیه و سیستم عصبی خطرناک است.

گاهی نیز برای کاهش هزینه، روغن زیتون را با روغن‌های ارزان‌تری مثل آفتابگردان، کلزا یا حتی روغن‌های صنعتی ترکیب می‌کنند که حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند و احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را افزایش می‌دهند.

تشخیص روغن زیتون خالص از ظاهر و طعم آن ممکن است؛ازجمله رنگ سبز مایل به طلایی و طعم تلخ و تند آن و همچنین با قرار دادنش در یخچال، حالت نیمه‌جامد پیدا می‌کند که می‌تواند یکی از نشانه‌های‌خالص‌بودن روغن زیتون باشد.‌