ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
مهدی خبیری در گفت و گو با مهر با بیان اینکه شهرستان خوسف رتبه اول سطح زیرکشت و تولید عناب در استان و کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: در حال حاضر دو هزار و ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان زیر کشت عناب است.
وی از آغاز برداشت عناب تازه خبر داد و گفت: با توجه به نهادینه شدن دانش بومی و استفاده بسیار کم از سموم و کودهای شیمیایی، محصولی سالم تولید میشود که خواص دارویی متعدد دارد.
خبیری با بیان اینکه با توجه به مرغوبیت عناب شهرستان، دو رقم عناب سیوجان و ماژان ثبت ملی شده است، اظهار داشت: این محصول، به دلیل وجود مواد قندی به میزان ۳۶.۷۴ در عناب تازه و ۷۱.۷۷ درصد عناب خشک و نیز مواد پروتئینی و مواد لعابی فراوان از نظر غذایی اهمیت ویژهای دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوسف با بیان اینکه همچنین مصرف عناب به دفع سموم بدن کمک میکند، گفت: عناب سرشار از ویتامین c است و این میوه اثر و طعم داروهای محرک را کاهش میدهد.