تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x4066812
شناسه : 4066812
تاریخ :
کارخانه بیسکوییت‌سازی در تهران، نیم قرن پیش اقتصاد ایران: تاریخچه کارخانه‌های بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز می‌گردد. در آن زمان، کارخانه‌هایی مانند ویتانا و مینو با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

انتخاب: تاریخچه کارخانه‌های بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز می‌گردد. در آن زمان، کارخانه‌هایی مانند ویتانا و مینو با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند.

 تاریخچه کارخانه‌های بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز می‌گردد. در آن زمان، کارخانه‌هایی مانند ویتانا و مینو با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند. شرکت سالمین در سال ۱۳۵۳ تأسیس شد و در زمینه تولید کیک، بیسکویت و پفک فعالیت دارد. این تصویر متعلق به سال ۱۳۵۲ و مربوط به کارخانه بیسکوییت‌سازی است.

6264214