ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، نشست حقوق بشر آمریکایی با حضور وحید جلال زاده معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه و رئیس ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم شیرغلامی معاون پژوهشی مرکز مطالعات سیاسی، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی و حقوق بشر آمریکایی، گفت: از حقوق بینالملل فقط واژگانی برای زیبا کردن کتابها باقی مانده است؛ در جهانی زندگی میکنیم که جنایتکاران جنگی یکدیگر را نامزد جایزه صلح میکنند.
جلال زاده در ادامه این نشست، اظهار داشت: امروز در مجلس لایحه مهم حمایت از ایرانیان خارج از کشور در دستورکار بود. این لایحه در این مقطع مهم بود. به نظرم اینقدر قصه روشن است که تصورش موجب تصدیق است. بعید است کسی امروز نداند استانداردهای دوگانه حقوق بشر از سوی آمریکا و متحدانش اعمال میشود.
وی ادامه داد: غربیها یک موضوع را آنقدر تکرار میکنند که دروغ به عنوان حقیقت مسلم جا بیافتد.
معاون کنسولی امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه عنوان کرد: سه چهارم از بازرسیهای آژانس از ما انجام میشود در صورتی که ما ۲ درصد فعالیتهای هستهای دنیا را داریم اما ما همچنان متهم به عدم همکاری هستیم. عمده کشورهای غربی خود ناقضین حقوق بشر هستند.
وی با طرح این سوال که چرا حماس و برخی جریانهای مقاومت متهم هستند؟ گفت: زیرا دارند در مقابل آمریکا و رژیم ایستادگی میکنند. عمده کشورها و دولتهایی که از سوی آمریکا و مجامع بینالمللی وابسته به آنان مورد هدف قرار گرفتند عمدتاً قربانی هستند. آقای بورل خودش اشاره کرد که در یک جنگل هستیم و اروپا در وسط آن است و اروپا گلستان است و باید هر اقدامی برای دفاع از خود بکنیم.
جلال زاده تصریح کرد: آخرین میخها بر تابوت اعلامیه حقوق بشر آمریکایی در همین تجاوز اخیر به ایران زده شد. همچنین بیمارستانی در غزه نمانده که تخریب نشده باشد. آیا چیزی دیگر به عنوان اعلامیه حقوق بشر باقی مانده است.
وی با بیان اینکه ما و بسیاری از کشورها قربانیان حقوق بشر آمریکا هستیم که توسط امپراتوری رسانهای آمریکا باید پاسخ دهیم که چرا حقوق بشر را نقض میکنیم.، گفت: امروز کل دنیا قربانی حقوق بشر آمریکایی است. دانشگاههای خود آمریکا حتی قربانی هستند و میگویند چرا دانشجویان در حمایت از فلسطین اعتراض کردند، حتی در خود کشورهای غربی حقوق بشر دارد قربانی میشود.
وی ادامه داد: ما باید در یک جهاد تبیینی که حضرت آقا فرمودند به این دوگانهها بپردازیم. در مجامع بینالمللی و مجامع اسلامی فقط ایران این مسائل را مطرح نمیکند بسیاری از کشورها نسبت به حقوق بشر اروپایی و آمریکایی دارند اظهارنظر میکنند و این جهانی شده است.
جلال زاده در پایان خاطرنشان کرد: ایران تابوی اقتدارگرایی آمریکا را در این موضوع شکست و حقوق بشر آمریکایی را رسوا کرد.