تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : صفحات
لینک : econews.ir/5x4063194
شناسه : 4063194
تاریخ :
آلمان ارتش خود را با موشک‌های دوربرد آمریکا تجهیز می‌کند اقتصاد ایران: وزیر دفاع آلمان از طرح خرید موشک‌های دوربرد از آمریکا برای تقویت قابلیت‌های دفاعی و نظامی ارتش خود خبر داد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان‌تی‌وی، آلمان قصد دارد موشک‌اندازهای دوربرد تایفون را از ایالات متحده آمریکاخریداری کند که قادر به هدف قرار دادن اهدافی در فاصله 2000 کیلومتری - از جمله روسیه - هستند.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان پس از دیدار با همتای خود پیت هگست در واشنگتن گفت: این امر آلمان را قادر می‌سازد تا قابلیت‌های دفاعی و بازدارندگی خود و همچنین اروپا را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. اگرچه هنوز تصمیمی در مورد تهیه این سلاح‌ها گرفته نشده است، پیستوریوس رسماً علاقه خود را برای این منظور ابراز کرده است.

با این حال، او و هگزت نتوانستند در مورد تحویل سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت اضافی به اوکراین که قرار است توسط آلمان با تقریباً دو میلیارد یورو تأمین مالی شود، به توافق نهایی برسند. پیستوریوس در این باره گفت: جزئیات نهایی فنی، لجستیکی و مالی هنوز باید روشن شود، اما به نظر می‌رسد که این مسائل برای هر دوی ما قابل حل هستند.

این اولین سفر پیستوریوس به واشنگتن از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و وزیر دفاع او، هگزت، در ماه ژانویه بود.

پیستوریوس پس از دیدارش در پنتاگون، اعلام کرد که آلمان روند تهیه موشک میان‌برد تایفون را آغاز کرده است، موشکی که می‌تواند موشک‌های دوربردی مانند تاماهاوک را شلیک کند.

ارتش آلمان هنوز چنین سلاح‌هایی با برد 2000 کیلومتر ندارد. سیستم‌های اروپایی مربوطه هنوز در دست توسعه هستند و به گفته پیستوریوس، حداقل تا هفت تا ده سال آینده در دسترس نخواهند بود. قرار است راکت‌اندازهای تایفون برای دوره گذار خریداری شوند.

از آنجایی که این امر می‌تواند چندین سال طول بکشد، پیستوریوس امیدوار است که ایالات متحده از سال 2026، همانطور که جو بایدن، رئیس جمهور وقت ایالات متحده، سال گذشته وعده داده بود، سلاح‌های میان‌برد خود را در آلمان مستقر کند.

با این حال، تاکنون هیچ تأییدی از سوی دولت ترامپ در این مورد صورت نگرفته است.

پیستوریوس گفت که ایالات متحده اکنون در حال بررسی این مسئله است که آیا مایل به تأمین موشک‌اندازهای تایفون است یا خیر. هگزت از این درخواست استقبال کرد.

موضوع مهم دیگر که در دیدار این دو مقام غربی به آن پرداخته شد حضور نیروهای آمریکایی در آلمان بود. پیستوریوس اعلام کرد که در حال آماده شدن برای کاهش 38000 سرباز آمریکایی است. او گفت که با هگزت توافق کرده‌اند که در مورد چگونگی اجرای گام به گام چنین تصمیمی، در صورت لزوم هماهنگی نزدیکی داشته باشند. به گفته وی این امر برای جلوگیری از شکاف‌های خطرناک در توانایی‌ها در نظر گرفته شده است.

ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود، کاهش شدید نیروهای آمریکایی در آلمان به 25000 نفر را برنامه‌ریزی کرده بود. با این حال، در جریان سفر مرتس به کاخ سفید در اوایل ژوئن، دیگر هیچ صحبتی در این مورد مطرح نشد. ترامپ اطمینان داد که اگر آلمان سربازان آمریکایی را می‌خواهد، او نیز مایل است و مشکلی نیست.

اما در طول سفر پیستوریوس به واشنگتن، اوضاع متفاوت به نظر می‌رسید. ایالات متحده در حال حاضر در حال بررسی اعزام نیرو به خارج از کشور است. انتظار می‌رود تغییر استقرار نیرو از اروپا به منطقه هند و اقیانوس آرام صورت گیرد. نتایج در ماه سپتامبر اعلام خواهد شد.

وزیر دفاع آلمان همچنین از صنایع تسلیحاتی اروپا خواسته است تا برای پاسخگویی به افزایش تقاضا، تولید را افزایش دهند. وی تأکید کرد که دولت آلمان با ارائه سرمایه‌گذاری‌های عظیم، اقداماتی را برای رفع نگرانی‌های دیرینه این صنعت انجام داده است.

پیستوریوس در مورد اعلامیه ترامپ گفت: اینکه آیا این واقعاً یک تغییر رویه است یا خیر، هنوز مشخص نیست. آنچه بسیار مهم است این است که لحن در اینجا تغییر کرده است. این نشانه‌ای مهم برای اوکراین، بلکه برای کل اروپا و گامی مهم به جلو است. مهم است که ایالات متحده درگیر شود. من ترجیح می‌دهم ایالات متحده به جای خروج، در این امر مشارکت داشته باشد. زیرا آنها ظرفیت‌های تولیدی دارند و می‌توانند سیستم‌هایی را تأمین کنند که ما نداریم.

وزیر دفاع آلمان همچنین گفت: انتظار می‌رود هزینه‌های دفاعی آلمان تا سال 2029 به طور قابل توجهی به 152.83 میلیارد یورو افزایش یابد.

هدف از تغییر جهت استراتژیک آلمان، کمک به بازدارندگی مؤثر در برابر تهدید روسیه، به ویژه با توجه به کاهش علاقه ایالات متحده به تامین امنیت اروپا اعلام شده است.

انتهای پیام/