ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، عباس جراحی علمداری، ظهر دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: در اواخر سال ۱۴۰۳، از نظر رضایتمندی و برخورد پزشکان به میانههای نمودار رسیدیم و به دلیل نارضایتی با ۳ پزشک متخصص و ۲ پزشک عمومی لغو قرارداد کردیم.
وی امکانات رفاهی، درمانی و فضای فیزیکی را از عوامل مؤثر بر رضایتمندی مراجعان دانست و گفت: فضای فیزیکی بیمارستان امام حسین (ع) مشکل دارد و بر همین اساس طرح توسعه پیشنهاد و اکنون مراحل طراحی را سپری میکند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان زنجان با اشاره به اینکه بیمارستان امام حسین (ع) در ابتدا با ۹۶ تخت در مساحت ۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع طراحی و ساخته شد، عنوان کرد: اکنون ۱۱۴ تخت دارد که این افزایش تخت با توجه به فضای فیزیکی استاندارد نیست و این موضوع نارضایتی ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: طرح توسعه این بیمارستان در ۹ هزار مترمربع در نظر گرفته شده که ظرفیت این بیمارستان تا ۲۲۰ تخت در فضایی استاندارد قابل افزایش است و زودی کلنگزنی میشود.
جراحی با اشاره به اینکه ماهیت بیمارستان امام حسین (ع) خدمات پزشکی عمومی بود، تصریح کرد: اکنون خدمات تخصصی و فوق تخصصی هم ارائه میشود و سال گذشته فوق تخصص نوزادان به این مجموعه اضافه کردیم.
وی با بیان اینکه طرح توسعه بیمارستان شهید سلیمانی ابهر نیز در حال اجرا بوده و تا آبان ماه تحویل داده میشود، ابراز کرد: در بیمارستان شهید سلیمانی ابهر دو متخصص کمبود داریم که البته تلاشهایی برای جذب متخصصین رادیولوژی و قلب صورت گرفت.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه مراکز درمانی سازمان در جنگ ۱۲ روزه با آمادگی کامل خدمت رسانی کردند، خاطرنشان کرد: در بخش دارویی، ذخیره داروهای حیاتی و بحرانی در بیمارستان امام حسین (ع) و شهید سردار سلیمانی به مدت سه تا شش ماه، تضمین شده است.