ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بحث واردات خوردو جانبازان موضوعی است که ماه هاست مطرح شده اما به نظر نمیآید پیشرفت چشم گیری حاصل شده باشد.
اوایل تیر بود که سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: عزم ما برای خدمترسانی به جانبازان و سرمایههای عظیم دفاع مقدس جدی است و دستور تامین ارز خودروی ویژه جانبازان با اولویت، صادر شده است و بخشهای مسئول، به صورت مستمر با دستگاههای متولی برای تحقق آن در حال فعالیت هستند.
در همین خصوص با مجتهد یکی از جانبازان مشمول واردات خودرو صحبت کردیم، وی میگوید: یکی از موضوعات خیلی مهم که مانع بزرگی ایجاد میکنند؛ دلالان هستند. واسطه گرهایی که بعضا سر جانبازان کلاه گذاشتند و از این به بعد باید شاهد پروندههای حقوقی زیادی هم در این خصوص باشیم.
این جانباز گفت: اما مافیایی که وجود دارد اجازه نمیدهد پای دلالان از این موضوع بریده شود و کاش کسی بود که دست آنان را کوتاه میکرد.
وی با انتقاد از عملکرد ضعیف بنیاد شهید بیان داشت: اگر بنیاد به پشتوانه سازمان اقتصادی خود و بانک دی و صندوق شاهد جلو میآمد و به جانباز کمک میکرد، هم واسطه گری و دلالی از بین میرفت هم 10 درصد حق العمل کاری سودش به بانکهای ذی نفع میرسید.
مجتهد افزود: 95 درصد جانبازان توان خرید خودرو به صورت مستقل ندارند و اکثرا در پی فروختن آن هستند تا به نوعی به زخم زندگیشان بزنند اما اگر بنیاد کمک میکرد هم میتوانستند خودرو خوبی تهیه کنند هم مبلغی دستشان را بگیرد.
گفتنی است بنا بر قانون واردات خودرو برای جانبازان، مصوب مجلس شورای اسلامی، به جانبازان بالای 50 درصد اجازه میدهد تا با شرایط خاصی نسبت به واردات یک دستگاه خودرو اقدام کنند. این طرح به منظور حمایت از جانبازان و ارائه تسهیلاتی برای تأمین وسایل نقلیه شخصی آنها اجرا میشود.
انتهای پیام/