تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : صفحات
لینک : econews.ir/5x4054085
شناسه : 4054085
تاریخ :
درخواست زلنسکی برای تقویت صنعت تسلیحات اروپا اقتصاد ایران: رئیس جمهور اوکراین در واکنش به تصمیم آمریکا برای توقف ارسال برخی تسلیحات مهم برای اوکراین خواستار تقویت صنعت تسلیحات اروپایی و تشدید تحریم ها علیه روسیه شد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی کوریر، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین خواستار ایجاد یک صنعت تسلیحاتی مستقل اروپایی و تحریم‌های بیشتر علیه روسیه شده است.

در بحبوحه توقف نسبی تحویل سلاح‌های آمریکایی، زلنسکی، از اتحادیه اروپا خواست تا صنعت تسلیحات مستقل خود را تقویت کند.

وی روز پنجشنبه در ضیافت شامی در آرهوس به مناسبت آغاز ریاست دوره‌ای دانمارک بر شورای اتحادیه اروپا گفت: ما باید صنعت دفاعی اروپا را خودمان بسازیم تا روسیه نتواند در هیچ زمینه‌ای از ما برتر باشد.

زلنسکی گفت: تحویل سلاح به اوکراین، همراه با تحریم‌های جدید و سختگیرانه علیه روسیه، برای امنیت اروپا بسیار مهم است.

وی افزود: این تحریم‌ها باید به گونه‌ای طراحی شوند که مسکو دیگر چیزی را که می‌تواند برای تولید سلاح استفاده شود، دریافت نکند.

اوکراین بیش از سه سال است که با کمک غرب در نبرد با روسیه است. اخیرا علیرغم تحریم‌های بی‌سابقه، روسیه با شدت به جنگ خود علیه همسایه‌اش ادامه می‌دهد و تقریباً یک پنجم خاک اوکراین، از جمله شبه جزیره کریمه را که در سال 2014 به خاک خود ضمیمه کرد، کنترل می‌کند.

انتظار می‌رود دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، و زلنسکی، همتای اوکراینی او، امروز جمعه تلفنی صحبت کنند. به نقل از افراد آگاه این مذاکرات به توقف ناگهانی برخی از محموله‌های کلیدی تسلیحات آمریکایی به اوکراین خواهد پرداخت. زلنسکی همچنین در مورد فروش‌های احتمالی تسلیحات در آینده صحبت خواهد کرد.

مقامات آمریکایی پیش از این اعلام کاخ سفید مبنی بر توقف فروش تسلیحات آمریکایی به اوکراین را کم‌اهمیت جلوه داده بودند.

کاخ سفید روز سه‌شنبه اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا چندین محموله تسلیحات حیاتی به اوکراین را که در زمان دولت جو بایدن، رئیس جمهور سابق، به این کشور مورد حمله روسیه وعده داده شده بود، متوقف می‌کند.

رسانه‌های آمریکایی پیش از این گزارش داده بودند که واشنگتن نگران کاهش ذخایر مهمات خود است. این اعلامیه واشنگتن نگرانی زیادی را در کی یف برانگیخته و با استقبال روسیه مواجه شد.

انتهای پیام/