تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4053878
شناسه : 4053878
تاریخ :
استان زنجان از نظر اجرای پروژه‌های مردمی در حوزه مدرسه‌سازی پیشرو است اقتصاد ایران: زنجان- استاندار زنجان گفت: این استان از نظر اجرای پروژه‌های مردمی در حوزه مدرسه‌سازی پیشرو است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محسن صادقی در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم با اشاره به اینکه مدرسه‌سازی باید به دغدغه مشترک همه دستگاه‌ها و اقشار جامعه تبدیل شود، خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم مدرسه‌سازی را به یک مطالبه عمومی و ملی تبدیل کرده است. رئیس‌جمهور بارها در جلسات هیأت دولت، موضوع توسعه عدالت آموزشی را محور تحول کشور معرفی کرده‌اند.

صادقی با اشاره به اینکه استان زنجان از نظر اجرای پروژه‌های مردمی در حوزه مدرسه‌سازی پیشرو است، افزود: نقش خیرین، گروه‌های جهادی، دهیاران و شوراهای روستایی در این مسیر بسیار پررنگ است. همین الگو را باید تقویت کرده و با روایت‌گری درست به نسل آینده منتقل کنیم.

استاندار زنجان همچنین بر اهمیت روایت دقیق، صادقانه و تأثیرگذار فعالیت‌های انجام‌شده تأکید کرد و گفت: هر مدرسه‌ای که با مشارکت مردم ساخته می‌شود، باید به‌عنوان یک روایت الهام‌بخش در سطح ملی معرفی شود. استفاده از رسانه، تولید مستند، نمایش صحنه‌های واقعی کمک‌رسانی مردم، و حضور فعال نوجوانان در این برنامه‌ها می‌تواند سرمایه اجتماعی آموزش‌وپرورش را به‌طور چشمگیری افزایش دهد.

وی با تأکید بر آمادگی کامل مجموعه استانداری برای تحقق اهداف این نهضت، افزود: فرمانداران و مدیران محلی باید با جدیت، نگاه مسئله‌محور داشته باشند و موانع موجود در مسیر اجرای پروژه‌ها را از میان بردارند. این نهضت، نه فقط یک پروژه عمرانی، بلکه یک حرکت فرهنگی و تربیتی است که نقش آن در آینده استان غیرقابل انکار خواهد بود.

کمبود زیرساخت‌های آموزشی در شهرک‌های جدید زنجان باید با جدیت جبران شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان گفت: کمبود زیرساخت‌های آموزشی در شهرک‌های جدید زنجان باید با جدیت جبران شود.

مسعود بیات‌منش بر لزوم جبران کمبود زیرساخت‌های آموزشی به‌ویژه در شهرک‌های در حال توسعه تأکید کرد.

وی با اشاره به مشکلات موجود در برخی مناطق شهری زنجان به‌خصوص شهرک‌های اقماری، گفت: در سال‌های اخیر توسعه شهرک‌ها در زنجان با سرعت اتفاق افتاده، اما متأسفانه زیرساخت‌های آموزشی، به‌ویژه ساخت مدارس، هم‌پای آن پیش نرفته است و این موضوع موجب نارضایتی شهروندان شده است.

بیات‌منش با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای میان اداره‌کل راه و شهرسازی و آموزش‌وپرورش استان برای جبران این کاستی‌ها، گفت: در این توافق، ساخت ۵۷ مدرسه در مناطق هدف با جزئیات کامل از جمله متراژ، اعتبار و سهم‌بندی تأمین منابع، مشخص شده است. بر این اساس، ۵۰ درصد از منابع مورد نیاز از محل اعتبارات داخلی سازمان ملی زمین و مسکن تأمین خواهد شد.

وی افزود: طبق تفاهم‌نامه، ۲۵ درصد از اعتبارات مورد نیاز این پروژه‌ها از محل منابع عمومی دولت و ۲۵ درصد دیگر نیز از محل منابع مولدسازی آموزش‌وپرورش و املاک قابل بهره‌برداری این دستگاه تأمین خواهد شد. هدف از این اقدام، هم‌افزایی دستگاه‌ها در مسیر توسعه عدالت آموزشی در مناطق در حال رشد استان است.