ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر حسینیجو عصر چهارشنبه در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت نقش نیروی انسانی و توانمندیهای موجود در آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش به لحاظ نیروی انسانی و توانمندیها قادر به انجام بسیاری از امور است، اما باید نیازهای اصلی این بخش را که به تنهایی قادر به رفع آن نیست، شناسایی و با کمک و همراهی دستگاههای دیگر حل کرد.
وی فلسفه تشکیل شورای آموزش و پرورش را همکاری و همافزایی در رفع مشکلات دانست و افزود: جلسات این شورا باید کاربردیتر و هدفمندتر برگزار شود.
معاون استاندار مازندران همچنین بر لزوم تغییر مدل آموزش و پرورش در چارچوب شورای استان تأکید کرد و گفت: شورای آموزش و پرورش باید پویا باشد و بتواند پاسخگوی چالشهای روز آموزش باشد.
حسینیجو در ادامه با اشاره به نقش شهرکهای صنعتی در توسعه آموزش فنی و حرفهای، تأکید کرد: شهرکهای صنعتی ملزم به تأسیس هنرستانهای جوار یا وابسته هستند تا بتوانیم ارتباط آموزش و صنعت را تقویت کنیم
شور حسینی را در دل نسل جوان زنده کنیم
فریدون کلبادینژاد، مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران با اشاره به فرارسیدن ششم محرم و نامگذاری آن به نام حضرت قاسم (ع)، گفت: وفاداری نوجوانان به اصول دینی، ایستادگی در برابر ظلم و انتخاب مرگ با عزت از آموزههای ارزشمند شهادت حضرت قاسم (ع) است که باید در مدارس به آن توجه ویژه شود.
وی افزود: باید شور حسینی را در دل نسل نوجوان زنده نگه داریم و محتوای آموزشی و پرورشی را به گونهای ارتقا دهیم که تأثیر عمیقی بر سبک زندگی آیندهسازان کشور داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به تأکید رئیسجمهور بر رفع تبعیض و تحقق عدالت آموزشی اظهار داشت: اجرای سیاستهای عدالتمحور در حوزه تعلیم و تربیت در اولویت برنامههای آموزش و پرورش مازندران قرار گرفته است.
کلبادینژاد در پایان تصریح کرد: «مسئله کیفیتبخشی در آموزش از دغدغههای اصلی رئیسجمهور و وزیر آموزش و پرورش است و این روزها به کلیدواژه اصلی نظام تعلیم و تربیت تبدیل شده است. ما موظفیم با تمام توان در مسیر ارتقا کیفیت آموزش و پرورش، رفع نابرابریها و افزایش عدالت آموزشی گام برداریم تا فرصتهای برابر برای همه دانشآموزان فراهم شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: با همافزایی تمام بخشها و نهادهای مرتبط، تلاش خواهیم کرد تا فرهنگ ایثار و مقاومت که در آموزههای دینی مانند واقعه کربلا متبلور شده است، در بستر آموزش و پرورش به نسل جوان منتقل شود و آنها را برای مواجهه با چالشهای فردا آماده سازد.