تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4052719
شناسه : 4052719
تاریخ :
آیت الله رمضانی: حضور در مجالس حسینی راهی به سوی مغفرت الهی است اقتصاد ایران: رشت- دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) بر اهمیت پیروی از پیامبر اکرم(ص) و حضور در مجالس حسینی به عنوان مسیر رسیدن به رحمت و مغفرت الهی تأکید کرد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله «رضا رمضانی» ظهر چهارشنبه در مراسم عزاداری صبح روز ششم ماه محرم که در شبستان حرم حضرت فاطمه اُخری (س) خواهر امام رشت برگزار شد، در تبیین نقش پیروی از پیامبر اکرم (ص)، قرآن و مجالس حسینی در مسیر رحمت و مغفرت الهی، گفت: برگزاری و شرکت در مجالس حسینی و پیروی از پیامبر (ص) راهی به‌سوی رحمت و مغفرت الهی است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، در سخنانی با تأکید بر جایگاه محوری پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت (ع) در هدایت انسان، تصریح کرد: پیروی از پیامبر و دستورات ائمه اطهار (ع)، انسان را در مسیر رحمت و مغفرت قرار می‌دهد.

وی با اشاره به مفهوم «مقام فرقان» به‌عنوان توانایی تمیز حق از باطل، افزود: این مقام نقش مهمی در هدایت انسان دارد و مجالس و روضه خوانی و عزاداری امام حسین (ع) مجالسی هستند که می‌توانند انسان را به این مقام برسانند و او را از انحرافات حفظ کنند.

آیت‌الله رمضانی در ادامه با اشاره به اهمیت قرآن تصریح کرد: فهم عمیق قرآن و تدبر در آیات آن، موجب بهره‌مندی بیشتر از رحمت و مغفرت الهی می‌شود و عشق و علاقه به قرآن، نقش مهمی در این مسیر دارد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با تأکید بر نقش مجالس حسینی در نزول رحمت و مغفرت و تأثیر نورانیت و بصیرت در انسان اظهار کرد: عفو و گذشت، احترام به دیگران و گفتار حکیمانه و منطقی از عوامل مؤثر در بهره‌مندی از مغفرت الهی هستند؛ پیروی از رهبران الهی مانند پیامبر و اهل بیت (ع) موجب گسترده‌تر شدن رحمت و مغفرت شده و انسان را در مسیر هدایت قرار می‌دهد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: شناخت، عمل به قرآن، رعایت آداب و پیروی از راهنمایان الهی، زمینه بهره‌مندی کامل از رحمت و مغفرت الهی را فراهم می‌کند.

آیت‌الله رمضانی در ادامه سخنان خود، با تأکید بر اهمیت اجابت دعوت الهی و ایمان به رهبران الهی، اظهار کرد: کسانی که دعوت خداوند را پاسخ دهند به حیات معقول و زندگی آرمانی دست می‌یابند و باید ایمان خود را به رهبران الهی که هدایتگر بشر به سوی حق و خرد هستند، تقویت کنند.

وی تأکید کرد: در مقابل، باید شناخت دقیقی از کسانی که امروز بشر را به سوی شیطان، کفر و نفاق دعوت می‌کنند، داشته باشیم و از آن‌ها پرهیز کنیم.

آیت‌الله رمضانی در ادامه با اشاره به زیارت عاشورا افزود: زیارت عاشورا تنها مربوط به زمان خاص نیست بلکه باید در تطبیق با شرایط روز مورد استفاده قرار گیرد، چرا که تاریخ سه مرحله دارد: نقل، تحلیل و تطبیق.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در تحلیل شرایط جهان امروز تأکید کرد: نظام سلطه و ظلمتی که بر جهان حاکم است باید مورد توجه قرار گیرد؛ فقر، تبعیض، بیچارگی، ذلت، تحقیر و استضعاف در دنیا مشاهده می‌شود که همه نشان‌دهنده بی‌عدالتی است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه انسان باید با شناخت این وضعیت‌ها، دعوت رهبران الهی را اجابت کند گفت: این عمل موجب مغفرت و رحمت الهی می‌شود.

رمضانی با اشاره به آیاتی از کلام الله مجید، جهاد مالی و جهاد بدنی در راه خدا را نیز از راه‌های بهره‌مندی از مغفرت دانست و اظهار کرد: اگر این جهادها انجام شود، خدا گناهان انسان را می‌بخشد و او را وارد بهشت برین و مساکن طیبه در بهشت می‌کند، که این فوز عظیم است.

وی با اشاره به ارتباط این مطالب با زیارت عاشورا گفت: درک صحیح مصیبت‌های امام حسین (ع) و قدرشناسی از این زیارت، زمینه بهره‌مندی از رحمت و مغفرت الهی را فراهم می‌کند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با تاکید بر اینکه ایمان باید در رفتار و کردار انسان ظهور پیدا کند گفت: ایمان تنها نباید در قلب باشد بلکه در گفتار، رفتار و منش انسان نیز باید تجلی یابد.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه کسانی که اهل ایمان هستند، باید مراقب گفتار و کردار خود باشند، عدم مراقبه را مانع نورانیت و رشد معنوی دانست.

وی با بیان اینکه در مجالس امام حسین (ع)، انسان تربیت می‌شود و این مجالس نقش مهمی در تقویت روحیه، کمک به دیگران و اصلاح رفتار دارند، افزود: حضور در این مجالس، انسان را از زحمت و تلاش‌های معنوی بازنمی‌دارد بلکه آن‌ها را تقویت می‌کند و اثر عمیقی بر روح و روان فرد می‌گذارد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) تصریح کرد: در این مسیر، باید قدر خود را دانست و از جایگاه‌های معنوی بهره‌مند شد، همان‌طور که قصه‌هایی مانند قاسم بن الحسن (ع) نشان‌دهنده اهمیت و اثرگذاری این مجالس و یادآوری‌های معنوی است.