تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4050974
شناسه : 4050974
تاریخ :
تذکر به افراد یا مجموعه هایی که اصول بهداشتی پخت غذا را رعایت نکنند اقتصاد ایران: زاهدان - سرپرست تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: اشخاصی که قواعد و ضوابط و مقررات بهداشتی را در محل تولید، پخت، عرضه و توزیع غذا و دیگر مواد غذایی رعایت نکنند، به شدت برخورد می شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

ایرج عزیزی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی و معاونت‌های بهداشت محیط و غذا و دارو و اتحادیه اتاق اصناف مکلف هستند با بازرسی مستمر از مراکز مورد نظر به ویژه در ایام محرم الحرام به وظایف محوله پرداخته و با اعلام و ثبت گزارش کتبی با ضمیمه کردن اسناد و مدارک مستند و متقن به محاکم ذی‌صلاح حسب مورد مراجع محترم قضائی و شعب تعزیرات حکومتی ارسال کنند.

سرپرست تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان افزود: در صورت تهدید علیه سلامت و بهداشت عمومی، محاکم قضائی صالح به رسیدگی بوده و در صورت احراز جرم در محاکم قضائی به جزای نقدی و حبس و خسارات وارده و دیات و سلب حیات به شکات احتمالی اتخاذ تصمیم خواهد شد.

وی در خصوص احراز تخلفات بهداشتی بیان کرد: برابر مواد ۴۰ و ۳۹ قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی و درمان و مواد ۱۷و ۶۸ قانون نظام صنفی کشور با متخلفین بهداشتی اعمال قانون خواهد شد.

عزیزی بیان کرد: اگر در مراجع دولتی و عمومی تخلفات بهداشت محیط و غذا و دیگر مواد خوراکی کشف شود با مدیران این مراکز حسب مراتب ماده ۴۰ قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی و درمان از جزای نقدی تا انفصال از خدمت و حبس نسبت به متخلف اعمال قانون خواهد شد و در خصوص ترک فعل آنها به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.

وی گفت: تمام ضابطین و مدیران مرتبط با حفظ سلامت مردم مکلف هستند برابر قوانین و مقررات جاری نسبت به نظارت و ارشاد و تذکر نسب به موضوعات سلامت محور اقدام بایسته را معمول در صورت تکرار و یا شرایط بحرانی نسبت به تعطیل واحد صنفی و محل تولید و عرضه و توزیع اقدام و با تشکیل پرونده به مراجع مرتبط ارسال و تا اجرای کامل احکام صادره با معرفی نماینده حقوقی پیگیری کنند.