ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، سیده فاطمه حسینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به آغاز ایام محرم و برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان کنترل عوامل محیطی به منظور حفظ و ارتقای سلامت عزاداران ضروری است.
وی تصریح کرد: نظارت بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در مساجد، تکایا و هیئتها و موکبها و تهیه و توزیع بهداشتی نذورات در مراسم عزاداری برای پیشگیری از بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا بهویژه بیماریهای عفونی رودهای از اهمیت ویژهای برخوردار است.
رئیس گروه واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان دشتستان بیان کرد: با توجه به نقش مهم عزاداران، خادمان هیئت، مسئولین مساجد و ایستگاههای صلواتی در حفظ سلامت عمومی، لازم است نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات بهطور کامل رعایت شود.
حسینی افزود: کارشناسان بهداشت محیط شهرستان دشتستان، همزمان با شروع ماه محرم، نظارتهای میدانی خود را بر اماکن مذهبی، حسینیهها، مساجد و مراکز پخش نذورات تشدید خواهند کرد تا از سلامت مواد غذایی، کیفیت آب مصرفی، بهداشت فردی و استفاده از ظروف مناسب اطمینان حاصل شود.
وی همچنین بر موارد زیر تأکید کرد: نذورات باید در مکانهای مجاز، با نظارت مسئولان بهداشتی و با استفاده از مواد اولیه سالم تهیه شوند.
سیده فاطمه حسینی تأکید کرد: از توزیع مواد غذایی فاسدشدنی نظیر لبنیات سنتی، مواد غذایی بدون بستهبندی و تاریخمصرف گذشته در سطح هیئت خودداری شود.
وی با اشاره به اینکه رعایت بهداشت فردی، شستوشوی دستها، استفاده از روپوش و دستکش توسط خادمان و آشپزان الزامی است، استفاده از ظروف یکبارمصرف گیاهی یا آلومینیومی برای توزیع نذورات توصیه کرد.
رئیس گروه واحد بهداشت محیط و حرفهای دشتستان، از همکاری مردم، هیئت مذهبی و نهادهای مرتبط جهت برگزاری مراسمی ایمن و سالم قدردانی کرد و از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.