تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x4028931
شناسه : 4028931
تاریخ :
وضعیت باقیمانده سموم و آفات در محصولات غذایی اقتصاد ایران: رئیس سازمان غذا و دارو، به تشریح وضعیت سلامت محصولات و فرآورده‌های غذایی در کشور پرداخت.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی پیرصالحی، روز شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴، در نشست خبری روز جهانی غذا که در سالن کنفرانس سازمان غذا و دارو برگزار شد، گفت: مراسم روز جهانی ایمنی غذا، روز دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴، در مرکز همایش‌های بین المللی صداوسیما برگزار می‌شود.

وی افزود: سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در دنیا، دچار بیماری‌های ناشی از غذا می‌شوند. از همین رو، سازمان غذا و دارو، موضوع ایمنی غذا را در اولویت برنامه‌های خود دارد.

پیرصالحی ادامه داد: اگر نگران ایمنی غذا نباشیم، بعداً باید با درمان، این مشکل را جبران کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو، درباره بازگشت برخی محصولات غذایی صادراتی، گفت: در حوزه صادرات مواد غذایی، فقط ۸ محصول خام غذایی، رصد و نظارت می‌شود.

وی افزود: کالاهایی که برای صادرات تأیید می‌شوند، میزان برگشت آنها خیلی کم است.

پیرصالحی اظهار داشت: میزان باقی مانده سموم و آفات در محصولات غذایی، بسیار کم است و تلاش می‌کنیم همین مقدار اندک نیز، کنترل شود.

وی افزود: در بحث ایمنی غذایی، باید به این سمت برویم که ببینیم ناظران این حوزه چه کارهایی انجام می‌دهند.

پیرصالحی ادامه داد: نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی از مزرعه تا سفره، بر عهده وزارت جهادکشاورزی است.

وی افزود: شناسه گذاری فرآورده‌های غذایی، قرار است تا پایان برنامه هفتم، انجام شود.

پیرصالحی اظهار داشت: نظارت بر محصولات غذایی قاچاق در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو نیست و فکر می‌کنیم، این قبیل کالاها می‌تواند خطراتی برای سلامت مردم داشته باشد.