تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x4019678
شناسه : 4019678
تاریخ :
رسپی انتخاب روغن مناسب برای هر غذا اقتصاد ایران: انتخاب روغن مناسب برای غذا اهمیت زیادی دارد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، مصرف روغن خوراکی و برای پخت‌وپز، باعث شده تا نیاز ما ایرانی‌ها در این زمینه به‌شدت بالا باشد. اما اگر بخواهیم از روغن‌های سالم‌تری برای خورد و خوراک استفاده کنیم، چه کار می‌توانیم بکنیم؟



 سرخ‌کردنی‌ها


اگر دنبال استفاده از روغن در غذاهای سرخ‌کردنی هستید، از روغن ارده کنجد و دنبه استفاده کنید.



برنج


برای پخت برنج، روغن حیوانی گاو انتخاب خوبی است. البته به روغن ارده کنجد یا روغن زیتون هم می‌توانید فکر کنید.



 سالاد فصل و شیرازی


از روغن زیتون استفاده کنید.



 غذای خورشتی و آبگوشت


به این منظور، می‌توانید از روغن حیوانی گاو، گوسفند، روغن دنبه، روغن پیه و روغن ارده کنجد بهره‌ ببرید.