تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x4015752
شناسه : 4015752
تاریخ :
مصرف آبمیوه به این دلیل توصیه نمی‌شود اقتصاد ایران: در مطالعه‌ای که روی تقریبا 50هزار زن یائسه انجام شد، محققان دریافتند افزایش وزن در میان مصرف‌کنندگان آبمیوه با افرادی که به‌طور منظم نوشیدنی‌های شیرین مانند نوشابه مصرف می‌کردند، برابری می‌کند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری،  تحقیقات جدید نشان می‌دهد نوشیدن تنها یک لیوان آبمیوه 100درصد طبیعی در روز منجر به افزایش وزن نزدیک به 225گرم در طول سه سال می‌شود. نتیجه همین تحقیق در مقابل نشان داده افزایش مصرف میوه کامل به میزان یک وعده در روز منجر به کاهش وزن حدود 450گرم طی سه سال می‌شود. 

خوردن میوه کامل برای شما بهتر از نوشیدن آبمیوه است. در این مطلب نگاهی انداخته‌ایم به اینکه چگونه آبمیوه بر بدن شما تأثیر می‌گذارد و چرا با خوردن میوه کامل تفاوت دارد.



مشکل قند


یک وعده 180گرمی آبمیوه 100درصد طبیعی حاوی‌ حدود 15تا 30گرم شکر و 60تا 120کالری است. علاوه بر این، آبمیوه فیبر بسیار کمی دارد.

حتی پالپ موجود در آب پرتقال مقدار زیادی از مواد مغذی را تامین نمی‌کند. قند بالا و فیبر کم آبمیوه می‌تواند سطح قند خون و اشتهای شما را افزایش دهد. با گذشت زمان، این ترکیب می‌تواند منجر به افزایش وزن شود.


در مطالعه‌ای که روی تقریبا 50هزار زن یائسه انجام شد، محققان دریافتند افزایش وزن در میان مصرف‌کنندگان آبمیوه با افرادی که به‌طور منظم نوشیدنی‌های شیرین مانند نوشابه مصرف می‌کردند، برابری می‌کند.



راه‌حلی به نام میوه


میوه کامل و تازه در مقابل آبمیوه، سرشار از فیبر است. میوه‌های غنی از فیبر می‌توانند به شما در احساس سیری کمک کنند و در عین حال باعث مصرف کالری کمتری شوند. فیبر غذایی موجود در میوه‌ها همچنین می‌تواند به کاهش کلسترول کمک کند و ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد پس از مصرف آبمیوه صرف‌نظر کنید و به‌جای آن میوه تازه بخورید. در اینجا به چند ایده برای اضافه‌کردن میوه بیشتر به رژیم غذایی شما اشاره می‌کنیم:


   میوه‌ها را در سالاد خود مخلوط کنید.


   میان‌وعده میوه‌های خشک مانند کشمش، خرما یا زردآلو (قیسی) بخورید.


   سیب یا موز ورقه شده را به ساندویچ‌های کره بادام زمینی خود اضافه کنید.


   میوه‌هایی مانند انواع توت‌ها را در خمیر کیک یا وافل خود بپاشید.


   میوه‌های ورقه شده را به غلات یا بلغور جو دوسر خود اضافه کنید.