ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل اظهار کرد: برای اولین بار است که حوزههای علمیه خواهران اجرای برنامه چشمانداز را تجربه میکند. در افق و چشم انداز ۱۴۱۴، سه میان برنامه طراحی شد که مرجعیت و مدیریت در موضوعاتی که به خواهران مرتبط است، با خود آنان باشد؛ بنابراین زمانی که خواهران به جایی برسند که بتوانند خودشان مدیریت کنند، این جایگاه به آنان واگذار خواهد شد و این موضوع شدنی است کما اینکه سابقا در این مملکت برای زایمان و… پزشک خانم ماهر نداشتیم اما همت شد و الحمدلله بانوانی در این عرصه تحصیل کرده و متبحر شدند.
وی گفت: چشم انداز ۱۴۱۴ در مورد حوزههای علمیه با همت خواهران محقق خواهد شد، رهبری معظم در دیدار با مدرسه علمیه جامعهالزهراء اشاره کردند؛ در بحث اجتهاد بانوان امور مربوط به آنان به خودشان واگذار شود.
حجتالاسلام فاضل گفت: از یک سو گفته میشود تعداد واحدهای درسی زیاد است، از یک طرف میگویند که دورهها طولانی میشود و… زیرا بانوان درگیر مسئولیتهای متعددی هستند؛ بنابراین با رایزنیهای صورت گرفته که با شورای سیاست گذاری حوزههای علمیه ایجاد شد، واحدهای درسی برای طلاب سطح ۲ از ۱۹۰ واحد به ۱۳۰ واحد کاهش یافت به همراه ۳۰ واحد گرایشی که مورد مطالبه خواهران بود، ۳۰۰ رشته گرایش برای ورود به سطح ۳ و ۴ متناسب با اقلیم خانمها طراحی شد اما متأسفانه فعلاً در این راستا با موانعی مواجهیم مثلاً در مدرسهای که طلبه زیادی ندارد میتوان ۵ تا ۶ گرایش را پیاده کرد باید به این محدودیتها و موانع نیز توجه کرد.
وی افزود: برای افزایش کمک معیشت به طلاب رایزنیها صورت گرفت و از عید غدیر پارسال و پرداخت هدیه به طلاب انجام شد. حق التدریس اساتید هم صد در صد افزایش یافت. البته با توجه به تورم جامعه قطعاً کفاف زندگیشان را نمیکند.