ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل کاظمی ظهر پنجشنبه در نشست با مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به جایگاه مهم شیلات در اقتصاد و اشتغال شهرستان دیلم، گفت: شهرستان دیلم با برخورداری از ظرفیتهای گسترده ساحلی و دریایی، یکی از قطبهای مهم آبزیپروری و صیادی در استان بوشهر محسوب میشود.
سرپرست فرمانداری دیلم بر توسعه پایدار صنعت شیلات در راستای تحقق شعار سال تاکید کرد و افزود: مجموعه فرمانداری دیلم با برنامه ریزی برای تسهیل فرآیندهای سرمایهگذاری و رفع موانع تولید در راستای تحقق شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید» گام خواهد برداشت و سند چشم انداز مدونی تهیه، و برنامه ریزی لازم با هماهنگی دستگاههای متولی انجام خواهد شد.
کاظمی با اشاره به حل مشکل و جابجایی محل تخلیه پسماند در راستای راه اندازی سایت پرورش میگو، افزود: انتقال محل تخلیه پسماند گامی مهم در راه بهرهبرداری از این سایت ۷۰۰ هکتاری است که میتواند تحول بزرگی در صنعت پرورش میگوی استان ایجاد کند.
افزایش تولید و اشتغال
سرپرست فرمانداری دیلم گفت: این پروژه علاوه بر افزایش تولید، اشتغال قابل توجهی برای مردم منطقه به همراه خواهد داشت.
وی همچنین بر همکاری شرکتهای نفتی و پتروشیمی منطقه در پروژههای مسئولیت اجتماعی تاکید کرد و بیان داشت: از شرکتهای بزرگ مستقر در منطقه انتظار داریم در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود، از پروژههای حفاظت از محیط زیست دریایی، بازسازی ذخایر آبزیان و توسعه زیرساختهای شیلاتی حمایت کنند.
این اقدامات نهتنها به حفظ اکوسیستم کمک میکند، بلکه ضامن بقای مشاغل پایدار در حوزه صیادی خواهد بود.
تجهیز اسکله صیادی دیلم
وی ضمن تقدیر از مجموعه شیلات برای تجهیز اسکله صیادی دیلم به پمپ اطفای حریق از این موضوع استقبال کرد و گفت: افزایش ایمنی اسکلههای صیادی یکی از اولویتهای ماست چرا که حفظ جان صیادان و سرمایههای آنان نقش کلیدی در توسعه پایدار این صنعت دارد.
کاظمی با اظهار خرسندی از استقبال مردم روستای حصار از طرحهای آبزی پروری در سواحل شهرستان یادآور شد: دستگاههای متولی موانع موجود را رفع و به استعلامهای مورد نیاز با سرعت پاسخ دهند.
وی افزود: فرمانداری دیلم از همه سرمایهگذاران و فعالان این عرصه حمایت میکند و برای رفع هرگونه چالش در مسیر تولید، آماده همکاری است.
در این نشست راهکارهای توسعه فعالیتهای شیلاتی و رفع چالشهای پیشرو بررسی شد.