تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اجتماعی
لینک : econews.ir/5x4003362
شناسه : 4003362
تاریخ :
خودکفایی تولید بسته‌بندی داروها/تولید ۷۱درصد مواد اولیه دارو اقتصاد ایران: رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی با اشاره به تولید ۷۱ درصد مواد اولیه دارو در داخل کشور، از خودکفایی در تولید بسته‌بندی داروها خبر داد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فرامرز اختراعی امروز در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی دارویی «فارمکس 2025» که در مرکز همایش‌های ایران‌مال برگزار شد، اظهار کرد: بیش از 1505 قلم ماده مؤثره و اولیه دارویی در داخل کشور تولید می‌شود و بسیاری از اقلام جانبی دارو نیز در داخل تولید می‌شوند. در حوزه بسته‌بندی داروها، 100 درصد نیاز داخلی از جمله شیشه، آمپول، کپسول، مقوا، کارتن و... تأمین می‌شود و این اقلام با قیمت‌های رقابتی تولید شده و امکان صادرات آن‌ها نیز فراهم شده است.

وی افزود: سال گذشته موفق به صادرات فناوری تولید مواد اولیه دارویی به برخی از کشورهای شمال آفریقا شدیم و امیدواریم به‌عنوان یکی از پیشگامان توسعه صادرات فناوری، با قیمت‌های اقتصادی برای کشورهایی که در این حوزه نیازمند یا علاقه‌مند هستند، ایفای نقش کنیم.

اختراعی ادامه داد: در حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات تولید مواد مؤثره و بسته‌بندی دارو نیز به سطح مناسبی از خودکفایی رسیده‌ایم و تجهیزات دارویی با تأییدیه‌های اروپایی توسط تولیدکنندگان داخلی ساخته می‌شود. برخی از تجهیزات، که تنها در چهار کشور جهان تولید می‌شوند، اکنون در ایران نیز تولید شده و به کشورهایی مانند ترکمنستان، هند، الجزایر و دیگر کشورها صادر می‌شوند.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی گفت: تولیدکنندگان مواد اولیه و مؤثره دارویی، بیش از 71 درصد نیاز کشور را تأمین می‌کنند و تولیدکنندگان بسته‌بندی دارویی نیز 100 درصد نیاز کشور را با استفاده از توان داخلی پوشش می‌دهند. کشور ما در این حوزه به موفقیت‌های چشم‌گیری دست یافته و بسیاری از تجهیزات، به دلیل مزیت‌هایی مانند انرژی ارزان و نیروی کار مقرون‌به‌صرفه، از رقابت‌پذیری بالایی برخوردار هستند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه صادرات مواد مؤثره و بسته‌بندی نیز موفقیت‌های قابل توجهی کسب کرده‌ایم. همچنین در بخش داروهای مشتق‌شده از گیاهان، تماس‌هایی از سوی کشورهای بزرگ تولیدکننده مواد اولیه مانند هند و چین دریافت کرده‌ایم که خواهان تولید مشترک با هدف افزایش ظرفیت صادرات هستند.

انتهای پیام/