تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x4001005
شناسه : 4001005
تاریخ :
قیمت نان در کردستان تاکنون افزایشی نداشته است اقتصاد ایران: سنندج- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: قیمت نان در کردستان تاکنون افزایشی نداشته است و هرگونه افزایش قیمت نان در استان را تکذیب کرد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان ازهاری پیش از ظهر یکشنبه در جلسه شورای آرد و نان کردستان اظهار کرد: باید بررسی شود که جمعیت شهری استان به چند نانوایی نیاز دارد و استاندارد استان تعیین شود.

وی افزود: تعدد نانوایی‌ها موجب می‌شود سهمیه آرد استان بین نانوایی‌ها تقسیم شود و نیاز نیست مجوز خبازی ارائه شود.

وی تصریح کرد: باید تیمی متشکل از اصناف و اتحادیه، جهاد کشاورزی و صمت نیازسنجی لازم بر تعداد خبازی‌های استان را داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان به قیمت نان اشاره کرد و گفت: پیشنهادات ارقام و اعداد اتحادیه خبازان و صمت بررسی می‌شود و در آینده به عددی خواهیم رسید که هم به مردم فشار نیاید و هم خبازان راضی شوند.

ازهاری با بیان اینکه هیچگونه قیمتی در افزایش نان نداریم و در هفته‌های آینده تغییرات اعلام می‌شود، گفت: در حال حاضر هرگونه افزایش قیمت نان در استان صحت ندارد.

وی بر اهمیت نظارت دقیق فرمانداران بر بازار و جلوگیری از سودجویی‌های احتمالی تاکید و با اشاره به مصرف بالای نان در استان و نقش آن در سبد معیشت خانوار، خواستار بررسی کارشناسانه و حساسیت ویژه نسبت به این موضوع شد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر هیچ گونه افزایش قیمت نان در استان کردستان اعمال نشده و در این جلسه نیز بحثی پیرامون افزایش قیمت صورت نگرفته است. تمامی مباحث مطرح شده در این زمینه، صرفاً در حد بررسی‌های کارشناسی بوده است.

ازهاری یادآور شد: موضوع نان در استان ما یک مسئله حیاتی و با اهمیت است در حالیکه سرانه مصرف نان در استان کردستان ۳۶۰ گرم است، این رقم در سطح کشور ۳۲۰ گرم بوده و این نشان دهنده آن است که نان قوت غالب مردم ماست و مصرف بالایی دارد. بنابراین، هرگونه افزایش قیمت غیر کارشناسی در این حوزه، می‌تواند آسیب جدی به معیشت اقشار مختلف جامعه وارد کند.

معاون استاندار کردستان اضافه کرد: نکته حائز اهمیت دیگر، نقش نان در سبد مصرفی خانوار است که رقم قابل توجهی را به خود اختصاص می‌دهد. این موضوع هم از نظر سرانه مصرف بالا و هم از نظر سهم بسزایی که در هزینه‌های خانوار دارد، نیازمند توجه و حساسیت ویژه است. لذا، باید با دیدی جامع و در نظر گرفتن تمامی جوانب به این مسئله نگاه شود.

وی با بیان اینکه در خصوص بحث مصرف آرد به میزان ۱۵۷۰۰ تن که اعلام شده است، گفت: لازم است مشخص شود که مابقی این سهمیه کجا مصرف می‌شود و چه کسی باید بر آن نظارت داشته باشد.

وی اضافه کرد: از فرمانداران انتظار داریم که نظارت جدی بر این موضوع داشته باشند، زیرا این امر جزو وظایف ذاتی آنها است و فرمانداران باید با جدیت به این مسئله ورود پیدا کرده و پاسخگوی نحوه توزیع و مصرف آرد در شهرستان‌های خود باشند.