ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در پنجاه و دومین روزِ از سرگیری جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، بمباران چادرهای آوارگان در مناطق مختلف این باریکه به ویژه خان یونس در جنوب غزه همچنان ادامه دارد و منجر به شهادت و زخمی شدن دهها غیرنظامی دیگر از جمله کودکان شد.
بمباران وحشیانه چادرهای آوارگان در جنوب غزه
رسانههای فلسطینی گزارش دادند که از ابتدای بامداد امروز پنجشنبه ارتش رژیم اشغالگر مناطق مختلف نوار غزه به ویژه خان یونس، شهر غزه و بیت لاهیا را هدف بمبارانها و حملات پهپادی و توپخانهای قرار داده که طی آن دهها غیرنظامی از جمله زنان و کودکان شهید و زخمی شدهاند.
جنگندههای صهیونیستی چادرهای آوارگان فلسطینی را در منطقه المواصی در غرب خان یونس در جنوب نوار غزه و اطراف اردوگاه الشاطی بمباران کردند.
در حمله پهپادی ارتش اشغالگر به چادر آوارگان در اطراف برجهای طیبه در غرب خان یونس هم چند نفر شهید و زخمی شدند.
در بمباران محل تجمع آوارگان در خیابان حنین در منطقه المواصی نیز چند نفر زخمی و شهید شدند.
در بیت لاهیا در شمال نوار غزه در جریان بمباران یک خانه 5 نفر از جمله یک دختر بچه که ساعاتی قبل تولد خود را جشن گرفته بود، به شهادت رسید و چندین نفر دیگر زخمی شدند.
شهادت 10 غیرنظامی از بامداد تا صبح امروز
در بمباران منازل مسکونی در غرب شهر غزه هم چند نفر شهید و زخمی شدند.
محلههای الشجاعیه، الزیتون و التفاح در شرق شهر غزه هم هدف حملات توپخانهای ارتش اشغالگر قرار گرفت.
ارتش رژیم صهیونیستی مناطق جنوبی و شرقی خان یونس راهم به شدت مورد حملات توپخانهای قرار داد.
در شهر رفح در جنوب نوار غزه هم صهیونیستها همچنان به تخریب سیستماتیک ساختمانهای مسکونی ادامه میدهند.
در بمباران یک خانه در بیت لاهیا یک نوجوان 16 ساله مجروح شده و برادر دوقلوی او و تعدادی از اعضای خانوادهاش به شهادت رسیدند.
منابع پزشکی غزه آمار رسمی شهدای این باریکه را از بامداد تا صبح امروز 10 نفر اعلام کردهاند و در سایه تداوم حملات وحشیانه صهیونیستها و نبود امکانات کافی برای رسیدگی به مجروحان در مراکز پزشکی، آمار شهدا همچنان بالاتر میرود.
ذخایر آشپزخانه مرکزی جهانی در غزه هم تمام شد
همزمان با آن، هشدارها در مورد اتمام ذخایر غذایی در غزه هم بیشتر شده و زنگ خطر مرگ همه ساکنان غزه بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه به صدا درآمده است.
سازمان بینالمللی آشپزخانه مرکزی جهانی اعلام کرد که در سایه پایان یافتن ذخایر غذایی و نبود سوخت لازم، این آشپزخانه دیگر قادر به ادامه تهیه وعدههای غذایی برای آوارگان در نوار غزه نیست.
این سازمان بینالمللی تاکید کرد: ادامه کار ما در غزه بدون ورود کمکها به این باریکه غیر ممکن است. ما از 18 ماه گذشته بیش از 130 میلیون وعده غذایی و 26 میلیون قرص نان در غزه توزیع کردهایم، اما در سایه بسته ماندن گذرگاهها از اوایل مارس دیگر نتوانستیم ذخایر خود را تجدید کنیم.
آشپزخانه مرکزی جهانی اعلام کرد که بیش از 80 درصد آشپزخانههای تحت حمایت این سازمان در غزه خالی از مواد غذایی و سوخت شدهاند و طی هفتههای گذشته تیمهای آن تلاش کردند با روشن کردن آتش توسط چوب و پوستههای زیتون، کار خود را ادامه دهند اما دیگر ادامه این وضعیت ممکن نیست.
وضعیت فاجعهبار مجروحان
منابع پزشکی و امدادی وابسته به سازمان ملل در غزه هم در مورد فروپاشی سیستم بهداشتی این باریکه بعد از تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی هشدار دادند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که اسرائیل طی هفتههای گذشته از ورود کمکها و تیمهای پزشکی بینالمللی به غزه جلوگیری کرده و بسیاری از مجروحان جنگی در غزه نیاز به جراحیهای ترمیمی و پلاستیک دارند، اما تنها تعداد اندکی از جراحان متخصص در غزه هستند.
سازمان پزشکان بدون مرز هم اعلام کرد که تعداد مجروحان با سوختگی شدید در حملات اخیر اسرائیل به خان یونس 5 برابر شده و داروی حیاتی برای این مجروحان هم پیدا نمیشود.
درخواست کارشناسان سازمان ملل برای نجات غزه
وولکر ترک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد هرگونه استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح علیه غیرنظامیان را جنایت جنگی دانسته و تاکید کرد که کل جمعیت نوار غزه از مایحتاج ضروری برای زنده ماندن از جمله غذا محروم هستند.
این مسئول سازمان ملل هشدار داد که برنامههای اسرائیل برای آوارگی اجباری ساکنان غزه نگرانیهای واقعی را در مورد تحمیل شرایطی که بقای فلسطینیها را تهدید میکند، به وجود میآورد و گسترش حملات نظامی به این باریکه ناگزیر منجر به آوارگی گسترده و تلفات بیشتر خواهد شد.
در همین حال بیش از 20 کارشناس مستقل سازمان ملل متحد با صدور بیانیه مشترکی، از کشورها خواستند تا برای جلوگیری از نسل کشی فلسطینیها در غزه اقدام فوری انجام دهند.
این کارشناسان تاکید کردند: تصمیم روشن است، یا کشورها بایستند و قتل عام بیگناهان را تماشا کنند یا یک راه حل عادلانه برای نجات این مردم پیدا کنند.
آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) هم اعلام کرد که صدها هزار نفر در غزه به دلیل ادامه جنگ گرسنگی اسرائیل علیه این باریکه، هر دو یا سه روز فقط یک وعده غذایی میخورند.
نگرانی صهیونیستها درباره حملات یمن به زیرساختهای حیاتی
اما صهیونیستها که هنوز در شوک حمله موشکی اخیر یمن به فرودگاه بن گوریون در تلآویو و حساسترین منطقه امنیتی این شهر هستند، در مورد هدف قرار گرفته شدن زیرساختهای حیاتی این رژیم توسط یمنیها ابراز نگرانی کردند.
شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که فرماندهان ارشد نظامی امنیتی اسرائیل به دنبال اعلام آتش بس میان آمریکا و یمن، جلسات مشورتی گستردهای برگزار کردهاند و یکی از مهمترین سناریوهای مورد بررسی احتمال حملات یمنیها به زیرساختهای حیاتی مانند شبکههای برق است.
منابع امنیتی مذکور هشدار دادند که احتمال دارد یمنیها حملات خود علیه مواضع نظامی و غیرنظامی اسرائیل را ادامه و افزایش دهند.
انتهای پیام/