ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
حجتالاسلام حسین مرادی دولتآبادی، معاون بینالملل مجمع جهانی حضرت علیاصغر(ع)، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم با تأکید بر اهمیت معنوی و نمادین پیراهن امام حسین(ع)، آن را پرچم قیام حضرت مهدی(عج) و نماد انتقام الهی برای مقابله با ظلم و یاری مظلومان توصیف کرد.
او پیراهن سیدالشهدا(ع) را نه فقط یک لباس، بلکه نمادی از آگاهیبخشی، ظلمستیزی و مقاومت در برابر استکبار جهانی دانست.
مرادی دولتآبادی با اشاره به ضرورت بررسی علمی و پژوهشی ابعاد مختلف "قمیص الحسین"، از علما، پژوهشگران، هنرمندان و فعالان فضای مجازی خواست تا با بهرهگیری از منابع دینی و با رویکردی زیباشناسانه، این مفهوم را به جهانیان معرفی کنند.
معاون بینالملل مجمع جهانی حضرت علیاصغر(ع) در ادامه با اشاره به فعالیتهای 23 ساله این مجمع و برگزاری بیش از هشت هزار مجلس در 45 کشور، گفت: تحقیقاتی در زمینه "قدرتهای شیعه" آغاز شده است که در این تحقیقات، سرزمین کربلا و پیراهن سیدالشهدا(ع) به عنوان دو قدرت روایی مهم در منابع شیعی و متون اولیه شناسایی شدهاند.
او با اشاره به برگزاری سه اجلاس نخبگانی پیشین در قم و کربلا، از برگزاری چهارمین اجلاس با حضور 600 نفر از نخبگان منابر شیعه در کربلا خبر داد و تأکید کرد: مجمع جهانی حضرت علیاصغر(ع) مفهوم منبر را توسعه داده و تمام کسانی که به تبیین و ترویج معارف دینی از طریق شعر، فیلم، رسانه و سایر ابزارها میپردازند را مصداقی از "منبر" میداند.
مرادی دولتآبادی با اشاره به هفت سال تحقیق و بررسی روایات معتبر و تاریخ 1400 ساله شیعه پس از واقعه کربلا، از عمقبخشی، تثبیت و ترویج مفهوم پیراهن سیدالشهدا(ع) با کمک شعرا، ادبا، هنرمندان و رسانهها خبر داد.
او تصریح کرد: در مراسم اختتامیه نخستین سوگواره سفینة النجاة، بیش از 50 نخبه بینالمللی از 20 کشور، نخبگانی از حوزههای علمیه قم، مشهد، اصفهان و مراکز مهم دانشگاهی و حوزوی کشور، هنرمندان مطرح و شاعران شاخص حضور داشتند.
انتهای پیام/