ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری با عنوان «آغاز طرح تهران دانشگاه» و رو نمایی از پوستر طرح با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مریم اردبیلی، مشاور و رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران، سید مرتضی روحانی، شهردار منطقه ۶ تهران، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و جمعی از مدیران شهرداری تهران در دانشگاه تهران برگزار شد.
روحانی ضمن خیر مقدم از حضور میهمانان گرامی و هدف اصلیرویداد گفت: یکی از بزرگترین سرمایههای کشور دانشگاه تهران است باید تلاش شود با کمک اساتید، دانشجویان توانمندتر شوند همچنین حل این مسئله میتواند انگیزهای باشد تا مشکلات جامعه را حل شود.
شهردار منطقه ۶ تهران بیان داشت: فرصتهایمان در کالبد شهر زیاد است و باید روح را در آن ایجاد و خلق ارزش کنیم؛ باید در کالبد تهران این کار را بهتر پیش ببریم. با توجه به اینکه منطقه ۶ تهران منطقه فرهنگ و هنر نامگذاری شده است، یکی از مسائل مهم آن تولید محتواست. در منطقه ۶ میتوانیم از فرصت استفاده کنیم و در کنش ارتباطی عملکرد بهتری داشته باشیم.
ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا در پارک هنرمندان
وی در خصوص اقدامات فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۶ گفت: در حال پیگیری هستیم تا از فضای دانشگاه استفاده کنیم تا معضل دستفروشان و کتابفروشان را به فرصت تبدیل کنیم. میخواهیم مسیر سرزندگی و تندرستی را به پارک گفتگو متصل کنیم و در حال اقدامات اولیه آن هستیم. طی اقدام دیگری شهرداری در حال کار روی پروژه ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا در پارک هنرمندان است و طی ۶ ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
روح الله نصرتی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران نیز در خصوص طرح مشترک دانشگاه و شهرداری تهران گفت: یک ظرفیت با هدف یادگیری تجربی در دانشگاه وجود دارد و از طریق دستگاهها دانشجو میتوانند با وظایف خود را فراتر آموزش دانشگاهی آشنا شوند؛ این انتقال تجربیات بسیار در روند آموزشی دانشگاهها دارد
ی ایجاد شهر مشارکتی باید به سمت دانشجو، دانشگاه و نهاد علم برویم
مریم اردبیلی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: نهاد علم اگر بخواهد به شکل سنتی برای پرورش دانش آموختگان ادامه دهد، گسیختگی به وجود میآید. این روند باعث میشود نهادها بدون اقدامات علمی کار را پیش ببرند که این به گسیختگی بیشتر میانجامد. ما باید به سمت دانشگاههای نسلهای سوم و چهارم برویم؛ دانشگاهها باید دیوارهایشان را در مقابل جامعه و شهر بردارد. دانشجوهای ما نباید کارشان را با مسائل انتزاعی شروع کنند و به باید به سمت کارهای اجرایی برود.
وی ادامه داد: برای ایجاد شهر مشارکتی باید به سمت دانشجو، دانشگاه و نهاد علم برویم چرا که این میتواند بسیار اثرگذار باشد. شروع کار «تهران دانشگاه» با دانشگاه تهران معنادار تر میشود و انگیزه و ادراک بیشتری در میان دانشجویان رخ خواهد داد. کنش گری دانشجو و دانشگاه در سطوح مختلف با ارائه ایدههای مختلف بسیار کمک خواهد کرد و امیدواریم امسال در فاز اول بتوانیم کار را به خوبی پیش ببریم.