تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3983733
شناسه : 3983733
تاریخ :
حدود ۷ هزار مگاوات تجهیزات جدید به کشور وارد می‌شود اقتصاد ایران: کاشمر - رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق گفت: حدود ۷ هزار مگاوات تجهیزات جدید به کشور وارد می‌شود که این موضوع به تأمین برق پایدار کمک خواهد کرد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، محسن طرزطلب ظهر پنجشنبه در آئین نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی و نیز عملیات اجرایی احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی صالح کاشمر که با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در کاشمر برگزار شد اظهار کرد: هدف اصلی ما در منطقه ترشیز کمک به کشاورزان برای تأمین برق مورد نیازشان در فصل تابستان است.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق افزود: در این راستا، امکاناتی در چهار شهرستان منطقه ترشیز فراهم شده که قرار بود از طریق سرمایه‌گذاری داخلی این امر تأمین شود اما متأسفانه، پیمانکاری که برای این پروژه انتخاب شده بود، به جمع‌بندی قیمت نرسیده است و تا روز شنبه پیمانکار جدیدی را انتخاب کرده و پروژه را با سرعت بیشتری به پیش ببریم و هدف ما این است که تا تیرماه کار را به اتمام برسانیم.

وی افزود: در این راستا، با هماهنگی فرماندار و امام جمعه محترم و دیگر اعضای شهرستان، می‌توانیم ۲۱ مگاوات برق را به کشاورزان به صورت تجمیعی ارائه دهیم و سپس به صورت اقساطی هزینه آن را از آن‌ها دریافت کنیم.

طرزطلب تصریح کرد: این کار به کشاورزان این امکان را می‌دهد که مالکیت این انرژی را در اختیار داشته باشند و از قطع برق در فصل‌های حساس جلوگیری شود.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق با اشاره به اینکه بخش خصوصی کشت و صنعت صالح نیز در این زمینه اقدامات خوبی در ایجاد انرژی خورشیدی برداشته اند که با همکاری این مجموعه می‌توانیم ۵۱ مگاوات برق مورد نیاز برای چهار شهرستان را تأمین کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز به دنبال توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در کشور هستیم عنوان کرد: رئیس‌جمهور به طور مداوم پیگیر این موضوع هستند و به ما تاکید کرده‌اند که پروژه‌ها باید با سرعت بیشتری پیش بروند.

طرزطلب با اشاره به اینکه به تازگی، تصمیم گرفته‌ایم که نزدیک به ۷ هزار مگاوات تجهیزات جدید به کشور وارد کنیم که این موضوع به تأمین برق پایدار کمک خواهد کرد گفت: ما به دنبال همکاری نزدیک با کشاورزان و فرمانداری‌ها هستیم تا بتوانیم تأسیسات را به درستی اجرا کنیم و در اختیار کشاورزان قرار دهیم و این تجهیزات لازم را به صورت اقساطی در اختیار آنها قرار خواهیم داد تا مالکیت این نیروگاه‌ها در نهایت به خود کشاورزان منتقل شود.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق اظهار کرد: امیدواریم با همکاری همگان، بتوانیم اقدامات مؤثری برای تأمین برق و توسعه زیرساخت‌های انرژی در این منطقه انجام دهیم و به نیازهای کشاورزان و مردم پاسخ دهیم.

وی تأکید کرد: به سرمایه‌گذاران و کشاورزان این اطمینان را می‌دهیم که در این مسیر همراه آنها خواهیم بود و تلاش می‌کنیم که مشکلات اداری و بروکراسی را کاهش دهیم تا این پروژه‌ها به سرعت به نتیجه برسند به امید آنکه با کمک هم بتوانیم به اهداف بزرگ‌تری در زمینه تأمین انرژی و توسعه پایدار دست یابیم.