ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، گروهی از وکلای مهاجرتی آمریکا در دادخواستی خطاب به دیوان عالی اعلام کردند دولت ترامپ برای اخراج مهاجران ونزوئلایی با استفاده از قانون دشمنان بیگانه، بدون بررسی قضایی توسط دیوان عالی و در مخالفت با دستورات قبلی این دیوان آماده شده است.
وکلای اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا به نمایندگی از طرف مهاجران در این دادخواست از دیوان عالی خواستند تا بر حکم خود مبنی بر مسدود شدن اخراج مهاجران به زندانی در السالوادور استوار بماند.
همچنین در این دادخواست آمده است مقامات دولتی اطلاع قبلی یا فرصت لازم را پیش از اخراج، در اختیار مهاجران قرار نمی دهند.
این آخرین نبرد قانونی وکلا و مدافعان حقوق مهاجران با برنامه سرکوب و اخراج گسترده آنها توسط دونالد ترامپ است.
آنها تاکید کردند هر فرآیندی که ممکن است در این زمینه نیاز باشد، نباید اجازه دهد که فردی بدون بررسی قضایی تا ابد به زندانی محکوم شود که در آن شکنجه و آزار و اذیت می شود.
این در حالی است که وزارت دادگستری آمریکا از دیوانعالی کشور خواست درخواست اضطراری اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا برای توقف موقتی اخراج مهاجران با استفاده از قانون دشمنان خارجی را رد کند.
در این حکم اضطراری، روند اخراج مهاجران بهطور موقت و تا زمانی که دادگاه عالی به درخواست اضطراری اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا رسیدگی کند، مسدود شده است، این درخواست در پی نگرانی از افزایش پروازهای در نظر گرفتهشده برای اخراج مهاجران مطرح شد.
اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا درخواستهای متعددی را برای مداخله فوری در پروندههای اخراج مهاجران به دیوانعالی ارسال کرده و هشدار داده است که مهاجران با استفاده از قانون دشمنان بیگانه اخراج و بدون فرصت بررسی قضایی پروندهشان، به زندانهای فوقامنیتی السالوادور فرستاده میشوند.
در عین حال، همچنین دیوانعالی آمریکا بهطور موقت دولت ترامپ را از اخراج گروهی از مهاجران اهل ونزوئلا که متهم به عضویت در گروههای تبهکاری هستند، با استفاده از قانون دشمنان بیگانه که مربوط به زمان جنگ است، لغو کرد، اما دولت از قضات این دیوان خواسته است این حکم را لغو کنند.
قضات دیوانعالی پیشتر گفته بودند به دولت دستور داده شده است تا زمان صدور احکام جدید، هیچ یک از بازداشتشدگان را از خاک آمریکا اخراج نکند.
پیشتر نیز یک قاضی آمریکایی، دولت را از اخراج سریع صدها مهاجر به کشورهایی غیر از کشورهای مبدأ خودشان که هیچ ارتباطی با آنجا ندارند، منع کرد.
ترامپ پیش از پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا وعده داد که بزرگترین عملیات اخراج گسترده مهاجران در خاک آمریکا را آغاز میکند، ازاینرو، از تاریخ 20 ژانویه یعنی در روز تحلیف رئیس جمهور، این عملیات آغاز شده است. وی با امضای فرمانهای اجرایی، امکان دستگیری مهاجران غیرمجرم را برای مأموران اداره مهاجرت فراهم کرده است، همچنین طبق دستور ترامپ از دیگر نهادهای فدرال خواسته شده است در این مسیر به اداره مهاجرت کمک کنند.
وی ساعاتی پس از راهیابی به کاخ سفید، فرامین اجرایی و اقدامات مختلفی را برای مقابله با مهاجران غیرقانونی آغاز کرده است. توافق با ونزوئلا، گواتمالا، کوبا، هند، پرو و هندوراس، و انتقال مهاجران غیرقانونی با استفاده از هواپیماهای نظامی به این کشورها و نیز طرح انتقال مهاجران به خلیج گوانتانامو، و اعلام وضعیت اضطراری در مرکز مکزیک با آمریکا، از جمله این اقدامات بوده است.
انتهای پیام/