تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : صفحات
لینک : econews.ir/5x3981661
شناسه : 3981661
تاریخ :
جنگ غزه| شهادت ۲۵ نفر از بامداد/ کشتار ۶۰۰ کودک طی یک ماه اقتصاد ایران: اشغالگران از بامداد تا صبح امروز ۲۵ غیرنظامی دیگر را که اغلب زن و کودک هستند، در مناطق مختلف غزه قتل عام کردند و هم‌زمان با افزایش هشدارهای بین‌المللی درباره بحران غذا و بهداشت در این باریکه، بیماران درسایه نبود امکانات پزشکی، در لیست مرگ قرار دارند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سی و ششمین روز از سرگیری جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه، بمباران مناطق مسکونی و اردوگاه‌های آوارگان در سراسر نوار غزه همچنان ادامه دارد و سازمان ملل متحد درباره بحران بی‌سابقه غذایی و بهداشتی در این باریکه هشدار داد.

قتل عام 25 غیرنظامی از بامداد تا صبح امروز

منابع فلسطینی گزارش دادند که طی ساعات گذشته ده‌ها شهروند غیرنظامی دیگر در مناطق مختلف نوار غزه در نتیجه حملات جنایتکارانه ارتش صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

در تازه‌ترین تحولات مربوط به غزه، ارتش رژیم اشغالگر منطقه قیزان رشوان در جنوب غرب شهر خان یونس در جنوب نوار غزه را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داد.

شهر غزه هم چهار بار هدف حملات وحشیانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

رسانه‌های فلسطینی از تخریب کامل ساختمان شهرداری جبالیا در شمال نوار غزه در بمباران ارتش صهیونیستی خبر دادند.

در شمال رفح در جنوب نوار غزه هم بمباران ساختمان‌های مسکونی باقیمانده همچنان ادامه دارد.

شهر عبسان در شرق خان یونس، مناطق شرقی جبالیا و محله التفاح در شمال شرقی شهر غزه هم هدف بمباران‌های ارتش اشغالگر قرار گرفت که طی آن دست کم 5 نفر به شهادت رسیده و تعداد دیگری زخمی شدند.

در یک حمله جنایتکارانه دیگر به یک منزل مسکونی در نزدیکی میدان موزه در خان یونس هم بیش از 10 نفر شهید و زخمی شدند.

در حمله اشغالگران به اردوگاه الشاطی در غرب غزه هم چند نفر شهید و زخمی شدند.

منابع فلسطینی از شهادت یک پزشک فلسطینی به نام دکتر ماجد نصر اسماعیل، در حمله جنگنده‌های صهیونیستی به دیرالبلح در مرکز نوار غزه خبر دادند.

اردوگاه‌های البریج و النصیرات در مرکز نوار غزه هم هدف حملات توپخانه‌ای شدید ارتش صهیونیستی قرار گرفت.

مدیر بخش امدادرسانی در اداره دفاع مدنی نوار غزه گزارش داد که از بامداد تا صبح امروز 25 غیرنظامی در حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به سراسر غزه به شهادت رسیده‌اند و رژیم اشغالگر مانع امدادرسانی به قربانیان می‌شود.

غذا و دارو در غزه پیدا نمی‌شود

از طرف دیگر استیفان دوجارک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد با هشدار درباره عمق بحران انسانی غزه اعلام کرد که طبق گزارش دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در غزه، از اوایل ماه مارس هیچگونه کامیون حامل غذا، دارو یا سوخت وارد این باریکه نشده و طی 50 روز گذشته ذخایر غذایی به شکل خطرناکی کم شده و داروهای اصلی و تجهیزات پزشکی هم خیلی کم پیدا می‌شود.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: آمبولانس‌ها در نوار غزه به دلیل نبود سوخت نمی‌توانند خدمات حیات بخش به قربانیان ارائه دهند. نانوایی‌های نوار غزه هم تعطیل شده و ذخایر غذایی در چادرها و مراکز امدادرسانی به پایان رسیده است.

وی افزود: به دلیل دستورات صادر شده توسط ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی مناطق، ما امکان دسترسی به انبارهای خود را نداریم. کودکان و بزرگسالان در غزه به شدت از مشکلات ناشی از گرسنگی و نبود مراقبت‌های پزشکی رنج می‌برند.

این مسئول سازمان ملل گفت که صدها هزار نفر دیگر در نوار غزه مجدداً آواره شده‌اند و حملات ارتش اسرائیل علیه غیرنظامیان و تیم‌های امدادی همچنان افزایش می‌یابد.

بیماران در انتظار مرگ نشسته‌اند

دکتر مروان الهمص، رئیس بیمارستان‌های صحرایی در نوار غزه هم اعلام کرد که ما نسبت به شرایط فاجعه باری که زندگی صدها هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند هشدار می‌دهیم.

وی افزود: نوار غزه با مرگ جمعی مجروحان و بیماران مواجه است و این شرایط به دلیل ادامه تجاوزات صهونیست‌ها و جلوگیری از خروج بیماران برای درمان به خارج از غزه به وجود آمده است.

این مسئول پزشکی غزه به هشدار درباره وخامت اوضاع بیماران در این باریکه گفت: 80 هزار بیمار مبتلا به دیابت، 110 هزار بیمار قلبی و فشار خون و نیز 10 هزار بیمار مبتلا به سرطان از کمبود شدید دارو رنج می‌برند و امکان خروج آنها از غزه وجود ندارد و این یعنی در لیست مرگ قرار گرفته‌اند.

قتل عام 600 کودک طی یک ماه

از طرف دیگر، کودکان همچنان بزرگترین قربانی جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه غزه هستند و آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) گزارش داد که از زمان از سرگیری حملات اسرائیل علیه غزه در 18 مارس حدود 600 کودک در این باریکه قتل عام شده‌اند و 1600 کودک هم در میان زخمی‌ها هستند.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) هم اعلام کرد که یک میلیون کودک در نوار غزه علاوه بر پیامدهای مستقیم جنگ بر جسم آنها، دچار اختلالات روانی شدید شده‌اند.

یونیسف تاکید کرد که ما در مورد اختلال «اضطراب بعد از سانحه» حرف نمی‌زنیم؛ بلکه کودکان غزه دچار اختلال مزمن و غیر قابل تحملی شده‌اند و ما باید فوراً برای محافظت از آینده آنها اقدامی انجام دهیم. کودکان غزه در شرایطی بسیار نگران کننده به سر می‌برند و در ترس و اضطراب شدید زندگی می‌کنند.

انتهای پیام/