تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سیاسی
لینک : econews.ir/5x3981166
شناسه : 3981166
تاریخ :
حمایت مجلس از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای و تأکید بر حفظ خطوط قرمز اقتصاد ایران: رئیس کمیته روابط خارجی مجلس با اشاره به اهمیت حفظ منافع ملی در مذاکرات هسته‌ای، بر ضرورت واقع‌بینی و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: مجلس حامی تیم‌ مذاکره‌کننده کشورمان است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

عباس گلرو در گفتگو با خبرنگار مهر، در ارزیابی مذاکرات اخیر غیرمستقیم جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا، اظهار کرد: دور دوم مذاکرات مشابه دور اول، بر اساس آنچه رسانه‌ها منعکس کردند و همچنین اظهارات طرفین، مثبت و رو به جلو بوده است. از سوی دیگر، رسانه‌های غربی و آمریکایی بر اعتماد به نفس تیم مذاکره‌کننده ایرانی و برنامه‌ریزی آنان تأکید کردند.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طرف مقابل می‌داند که باید برای درخواست‌های خود یک سقف مشخص تعیین کند و این سقف به معنای تعطیلی صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران یا کاهش غنی‌سازی به صفر نیست.

نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تا به حال، اظهارات طرف مقابل نشان‌دهنده این است که آنها قدرت، توانمندی و ظرفیت هسته‌ای ایران را پذیرفته‌اند و جمهوری اسلامی ایران نیز با توجه به هزینه‌های سنگینی که برای استفاده‌های صلح‌آمیز از این صنعت کرده، قطعاً حفظ صنعت هسته‌ای را به عنوان یک خط قرمز در نظر دارد و از این مسئله هیچ‌گاه انصراف نخواهد داد.

مجلس حامی تیم مذاکره‌کننده کشورمان است

گلرو در ادامه تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی از مذاکرات هسته‌ای حمایت می‌کند و حامی تیم مذاکره‌کننده کشورمان است. امیدوارم بتوانیم با انسجام داخلی و با برنامه از تیم مذاکره‌کننده ایران حمایت کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت حفظ خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته‌ای، گفت: قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران باید در مذاکرات مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: قطعاً در سطح کلان کشور و در نهادهای بالا مانند شورای عالی امنیت ملی و با محوریت وزارت خارجه، برنامه‌ریزی برای جزئیات مذاکرات بعدی انجام خواهد شد و تیم مذاکره‌کننده کشورمان بر این مبنا پیش خواهد رفت.

گلرو همچنین بر ضرورت واقع‌بینی در مذاکرات تأکید کرد و گفت: مذاکره ابزاری برای رسیدن به نتیجه‌ای است که تأمین‌کننده منافع ملی باشد. هیچ‌کس در دنیای سیاست به ویژه سیاست بین‌الملل، نمی‌تواند به مذاکرات خوش‌بین یا بدبین باشد. فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نباید به این مذاکرات خوش‌بین یا بدبین افراطی باشیم، بسیار دقیق و قابل توجه است.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مذاکرات باید واقع‌بینانه دنبال شود. ما باید با هدف، برنامه و اصول خود در مذاکرات پیش برویم و اگر مذاکرات به نتیجه رسید و طرف مقابل به تعهداتش عمل کرد، ما هم نتیجه می‌گیریم. اما اگر مذاکره به نتیجه نرسید یا طرف مقابل بدعهدی کرد، واقع‌بینی ما کمک می‌کند تا مسیر خود را ادامه دهیم.