تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3981138
شناسه : 3981138
تاریخ :
تحویل اتوبوس‌های جدید داخلی برای تهران تا هفته آینده اقتصاد ایران: مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تحویل اتوبوس‌های جدید داخلی تا هفته آینده خبر داد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد قیومی، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران به همراه جمعی از مدیران این شرکت با حضور در یک مجموعه گروه خودروسازی در تبریز، از خطوط تولید بازدید و وضعیت قراردادهای جاری با این مجموعه را مورد ارزیابی قرار داد.

قیومی در حاشیه این بازدید گفت: در راستای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی، شرکت واحد با هدف حمایت از تولید داخل، قراردادهایی با خودروسازان داخلی از جمله شرکت منعقد کرده است. شرکت بیش از ۱۴ سال پیش نیز به عنوان نماینده انحصاری شرکت کینگ‌لانگ، بخشی از ناوگان خطوط تندرو را تأمین کرده بود و اتوبوس‌های تحویلی همچنان عملکرد مناسبی دارند.

وی با اشاره به قرارداد سال گذشته با شرکت گفت: در قالب این قرارداد، قرار بود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری به تهران تحویل داده شود که تاکنون ۲۰۰ دستگاه آن وارد ناوگان شده و ۳۰۰ دستگاه باقیمانده نیز در دستور تحویل امسال قرار دارد. از این تعداد، ۳۰ دستگاه هم‌اکنون آماده تحویل است و هفته آینده وارد تهران خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد همچنین از قرارداد جدیدی با همین شرکت برای تأمین ۲۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری خبر داد و افزود: برنامه‌ریزی لازم برای تولید این اتوبوس‌ها انجام شده و امیدواریم تا شهریور ماه سال جاری، فرایند تحویل آن‌ها اجرایی شود.

به گفته قیومی، همکاری با شرکت صرفاً محدود به تولید اتوبوس‌های جدید نیست و توافقاتی نیز در زمینه بازسازی اتوبوس‌های فرسوده، به‌ویژه اتوبوس‌هایی که پیش‌تر توسط این شرکت ساخته شده‌اند، صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: بازسازی ۳۷۲ دستگاه اتوبوس در سال جاری در دستور کار ماست و این بخشی از هدف بزرگ ما برای دستیابی به ناوگانی با ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس فعال تا پایان سال ۱۴۰۴ است.

بازدید احمد قیومی از گروه خودروسازی را می‌توان بخشی از سیاست‌های فعال و رو به جلوی مدیریت شهری تهران برای نوسازی و احیای ناوگان حمل‌ونقل عمومی قلمداد کرد.

شرکت به‌عنوان یکی از پیشگامان مونتاژ و تولید اتوبوس‌های شهری، حالا در مسیر بازگشت به صحنه تأمین اتوبوس‌های تهران قرار گرفته است؛ مشارکتی که اگر با تحویل به‌موقع همراه باشد، می‌تواند الگویی از تعامل مؤثر بخش خصوصی و مدیریت شهری در رفع یکی از معضلات اصلی شهر یعنی حمل‌ونقل عمومی باشد.