تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصادی
لینک : econews.ir/5x3980333
شناسه : 3980333
تاریخ :
۲۱۱۲ دستگاه زیر ذره بین بیش از ۱۱۰۰ ارزیاب در سطح کشور اقتصاد ایران: دبیر ستاد جشنواره شهید رجایی گفت:۲۱۱۲دستکاه اجرایی زیر ذره بین بیش از ۱۱۰۰ارزیاب در سطح کشور خواهند بود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، منصوری دبیر ستاد ملی جشنواره شهید رجایی، با تأکید بر برگزاری جشنواره به عنوان مهم‌ترین رویداد ملی ارزیابی عملکرد در کشور افزود: این فرآیند با مشارکت گسترده ارزیابان و دستگاه های اجرایی در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.
ایمان منصوری رئیس امور مدیریت عملکرد سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان جزئیاتی از این آئین بیان داشت: آیین افتتاحیه این رویداد ملی به ‏منظور ایجاد هماهنگی و هم‏ افزایی میان نهادهای دارای شأن ارزیابی و نظارتی در روز دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه با حضور و سخنرانی جناب آقای رفیع ‏زاده معاون محترم رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، جناب آقای علی ‏آبادی وزیر محترم نیرو و جناب آقای حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و هم‏زمان با آغاز رسمی فرآیند ارزیابی دستگاه‏های اجرایی کشور در سال 1403 برگزار خواهد شد.
منصوری همچنین از ارزیابی بیش از 2112 دستگاه اجرایی در این فرآیند خبر داد و گفت: در این دوره از جشنواره، بیش از 1100 ارزیاب آموزش‌دیده، عملکرد 2112 دستگاه اجرایی را در شاخص¬های نظام اداره و حکمرانی و نیز شاخص های مأموریت محور مورد سنجش قرار خواهند داد که این ارزیابی‌ها بر اساس شاخص‌های ابلاغی و با هدف شناسایی نقاط قوت و ضعف عملکردی انجام می‌شود تا زمینه بهبود و ارتقای عملکرد و کیفیت خدمات عمومی فراهم گردد.
وی اضافه کرد: دوره خودارزیابی عملکرد دستگاه‌ها که از نیمه بهمن سال گذشته آغاز شده و تا 31 فروردین‌ماه نیز ادامه خواهد داشت و به‌دنبال آن، مرحله ارزیابی اولیه توسط ارزیابان،در دستور کار قرار خواهد گرفت، همچنین تمامی فرآیندهای ارزیابی عملکرد با بهره‌گیری از ظرفیت سامانه‌ای و فناورانه سکوی "مدیریت عملکرد نظام اداری(معنا+)" انجام می ‏شود.
دبیر ستاد ملی جشنواره شهید رجایی در پایان با بیان نقش و اهمیت مدیریت عملکرد در نظام اداری کشور خاطرنشان ساخت: ارزیابی عملکرد به‌عنوان یکی از ارکان کلیدی حکمرانی مطلوب و پیشران توسعه نظام اداری کشور محسوب می‏ گردد،این فرآیند نه‌تنها ابزاری برای سنجش میزان تحقق اهداف و برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی مندرج در سیاست‏های کلی نظام برنامه ‏های توسعه و سایر قوانین و مقررات به‌شمار می‌آید، بلکه می ‎‏تواند؛ زمینه‌ساز تصمیم‌گیری‌های مبتنی بر داده و ارتقای شفافیت، پاسخ‌گویی و کارآمدی در ساختار اداری کشور واقع شود.
وی تأکید کرد؛ نتایج این ارزیابی‌ها علاوه بر تأثیرگذاری بر تخصیص منابع و سیاست‌گذاری‌های آتی، به معرفی سازمان‌های برتر و الگوهای موفق مدیریتی منجر خواهد شد.
انتهای پیام/