تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3978538
شناسه : 3978538
تاریخ :
باید کنشگری بیشتری در حوزه فرهنگ دینی در زنجان انجام شود اقتصاد ایران: زنجان- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: باید کنشگری و تحرک بیشتری در حوزه فرهنگ دینی طی سال جاری در استان انجام شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی یوسفی ظهر شنبه در نشست توانمند سازی روحانیون مستقر استان زنجان، اظهار کرد: روحانیون مستقر زحمات ارزشمندی در راه ترویج فرهنگ دینی می‌کشند و کار آنها با توجه به نقاطی که در آنها مستقر هستند سختی‌های خاص خود را دارد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ فعالیت‌ها، برنامه‌ها و رویکردهای سازمان تبلیغات در کل کشور با محوریت بحث تبیین رقم خورد، تصریح کرد: مساله جهاد تبیین اصل و محور همه عملیات‌هایی بود که سازمان تبلیغات برای خود در عرصه‌های مختلف طراحی کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه روحانیون به ویژه روحانیون مستقر پیشگامان و علمداران اصلی جهاد تبیین در جامعه هستند، تصریح کرد: در حال حاضر کشور ما که امید مسلمین و مستضعفین جهان است مورد هجمه همه جامعه دشمن در همه ابعاد قرار دارد و اصلی‌ترین سربازانی که در این زمینه می‌توانند نقش ایفا کنند مبلغین و فعالین فرهنگی هستند.

یوسفی با بیان اینکه این موضوع نیز سختی‌های خاص خود را دارد، بیان کرد: نتیجه و خروجی تمامی فعالیت‌ها در این عرصه حفظ و حراست از اعتقادات دینی است و اگر در این زمینه ضعیف عمل کنیم دشمن با ابزار و امکانات پیشرفته‌تر و رسانه بر ما غلبه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در واقع در حال حاضر در جنگ فرهنگی به سر می‌بریم و این حوزه نیازمند توجه جدی‌تر و اهتمام بیشتر است، ادامه داد: نباید اجازه داد پرچم اسلام ناب محمدی متزلزل شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه حوزه جهاد تبیین شاید ارزش معنوی بیشتری از جهاد در میدان جنگ مسلحانه داشته باشد، افزود: در عرصه جنگ در میدان دشمن مشخص است اما در حوزه جنگ فرهنگی اذهان مردم مورد هجمه قرار گرفته است و فعالیت‌ها در این حوزه باید دوچندان شود.

وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۴ یک سال سرنوشت‌ساز برای کشورمان است، تصریح کرد: تک تک بخش‌های فرهنگی که در استان وجود دارد باید در این عرصه کنشگری و حرکت بیشتری داشته و سرعت این اقدامات نیز افزایش یابد.

یوسفی با اشاره به اینکه تعداد روحانیون مستقر استان زنجان نسبت به استان‌های دیگر کمتر است، بیان کرد: بیش از هزار روستا در زنجان داریم که حدود ۳۰ روحانی مستقر داریم که طبیعتاً پاسخگو نیست و این امر در حالی است که بخش اعظم جمعیت استان در روستاها ساکن هستند.

وی با تاکید بر اینکه تمام تلاشمان را می‌کنیم که این ظرفیت‌ها را افزایش دهیم با این حال با محدودیت‌هایی مواجه هستیم، گفت: با توجه به این کمبود از روحانیون مستقر در روستاها درخواست داریم به مناطق همجوار روستای محل استقرار نیز توجه داشته باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه یک سری عملیات‌های محوری در مناسبت‌های سال مانند ایام محرم، عید غدیر و.... داریم که نیاز داریم شبکه تبلیغی که در استان داریم به صورت جدی فعال شود، افزود: برای هر یک از این مسائل و مناسبت‌های بزرگ باید روحانیون مستقر برنامه داشته باشند ما نیز سعی می‌کنیم در حد امکان کمک کنیم.

وی با اشاره به ضرورت فعال کردن و تقویت حرکت‌های مردمی یادآور شد: با حضور مردم اتفاقات مهم و بزرگی در جامعه رقم می‌خورد.

یوسفی گفت: برگزاری برنامه‌های فرهنگی و تربیتی برای نوجوانان نیز باید مورد توجه جدی‌تر قرار گیرد