ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، محسن گرجی دبیر سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر با اشاره به برگزاری رویدادهای متنوع مد و لباس در سراسر کشور گفت: به اعتقاد ما، جشنواره مد و لباس فجر باید به سمتی برود که رویداد نهایی یا فینال سایر جشنوارههای برگزار شده در زیستبوم مد و پوشاک کشور باشد.
وی افزود: به نظر میرسد که این جشنواره باید خروجی جشنوارهها را بررسی کرده و مشخص کند رویدادهای متنوع حوزه مد و لباس در سراسر کشور، کدام بخشها را پوشش دادهاند.
دبیر سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر ادامه داد: پس از تعیین بخشهای فاقد متولی در این زیستبوم، جشنواره مد و لباس فجر باید نهادسازی کرده و بخشهای فاقد متولی را به بخشهای مردمی واگذار کند و امیدوار باشیم تا از این رهگذر در سالهای آینده، برای پوشش این زیست بوم، یک مجموعه رویداد فعال در کشور داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه در جشنواره سیزدهم نیز ما با این رویکرد حرکت میکنیم گفت: بر این اساس جشنواره مد و لباس فجر به جای فراخوان مستقیم، از خروجی جشنوارههای مختلف مد و لباس استفاده میکند و از این رهگذر ضمن ارج نهادن به جایگاه برگزارکنندگان رویدادهای متنوع مد و لباس، توان خود را به جای انتشار فراخوان و بررسی و داوری آثار، در فضاهای دیگر جشنواره صرف میکند.
گرجی گفت: رویدادهایی در حال برگزاری داریم که با همین نگاه در حال تعامل با آنان هستیم و برگزیدگان این رویدادها در جشنواره مد و لباس فجر حاضر خواهند بود و برنامه ویژهای برای آنها در تدارک دیده ایم.
وی افزود: در جشنواره بازیگرهای مختلف را نیز ارزیابی میکنیم، به این معنی که در نظر داریم از بهترین برگزار کننده رویداد سال گذشته، بهترین مجموعه آموزشی یا بهترین شتاب دهنده حوزه مد و لباس قدردانی کنیم.
دبیر سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر گفت: الزاماً در جشنواره سیزدهم صددرصد این هدف عملی نمیشود، هر چند گامهایی در این مسیر برداشته شده اما امیدواریم که در سالهای آینده نیز این مسیر تکرار شود.
سیزدهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر ۱۷ تا ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ برگزار میشود. اطلاعات بیشتر سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر در پایگاه اطلاعرسانی iranmode.farhang.gov.ir/fa/fajrfestival قابل مشاهده است.