تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3971327
شناسه : 3971327
تاریخ :
کردستان در مسیر تحول اقتصادی؛چشم‌انداز جذب ۲۸هزارمیلیارد تومان سرمایه اقتصاد ایران: سنندج - کردستان با تکیه بر نامگذاری سال جاری به عنوان «سرمایه گذاری برای تولید»، برنامه‌های جامع خود را برای جذب بیش از ۲۸ هزار میلیارد تومان سرمایه و ایجاد ۱۲ هزار فرصت شغلی جدید کلید زد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: کردستان در سالی که با شعار «سرمایه گذاری برای تولید» مزین شده است، گام‌های بلندتری به سوی توسعه اقتصادی برمی دارد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان، صبح شنبه در نخستین جلسه تبیین برنامه‌های تحقق این شعار، از هدف گذاری جذب چشمگیر ۲۸ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف استان خبر داد.

بختیار خلیقی افزود: این میزان سرمایه گذاری، بنا به گفته وی، زمینه ساز ایجاد ۱۲ هزار فرصت شغلی جدید برای جوانان کردستانی خواهد بود.

تدوین سند راهبردی جامع در حوزه صنعت، معدن و تجارت

وی با اشاره به تدوین سند راهبردی جامع در سه حوزه صنعت، معدن و تجارت، ابراز امیدواری کرد؛ این سند به عنوان نقشه راهی دقیق، زمینه ساز رشد قابل توجه در این بخش‌ها شود. بر اساس این سند، رشد ۸ درصدی برای بخش صنعت، ۱۳ درصدی برای بخش معدن و ۲۳ درصدی برای بخش تجارت در سال جاری پیش بینی شده است. این اهداف کمی، نشان از رویکردی تحول گرا برای ارتقای جایگاه اقتصادی استان دارد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان، با تاکید بر پتانسیل‌های غنی معدنی استان، از افزایش تمایل سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای حضور در این منطقه خبر داد.

وی این استقبال را نشانه‌ای مثبت و تأییدی بر جذابیت‌های سرمایه گذاری در کردستان ارزیابی کرد. با این حال، خلیقی تحقق این اهداف را مستلزم همکاری تنگاتنگ و هم افزایی تمامی دستگاه‌های اجرایی استان، به ویژه نهادهای خدمات‌رسان دانست.

خلیقی خواستار تسهیل و تسریع فرآیند صدور مجوزها از سوی این نهادها شد تا مسیر سرمایه گذاری در استان هموارتر گردد.

تأمین زمین از چالش‌های اساسی پیش روی توسعه سرمایه گذاری

خلیقی با اشاره به این موضوع که، یکی از چالش‌های اساسی پیش روی توسعه سرمایه گذاری، تأمین زمین صنعتی مناسب است، خواستار توجه ویژه و رفع موانع موجود در زمینه واگذاری زمین به سرمایه گذاران شد.

وی تاکید کرد: تأمین زیرساخت‌های لازم و آماده سازی بسترهای مناسب برای استقرار واحدهای تولیدی، از اولویت‌های اساسی برای جذب سرمایه است.

در راستای تسهیل فرآیند سرمایه گذاری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان از ابتکار تدوین بسته‌های سرمایه گذاری با عنوان «مجوزهای بدون نام» خبر داد.

به گفته وی، این اقدام می‌تواند به طور قابل توجهی زمان و مراحل اخذ مجوز را کاهش داده و زمینه را برای حضور سریع‌تر سرمایه گذاران در شهرستان‌های مختلف استان فراهم آورد.

ایجاد ۱۲ هزار شغل در صورت جذب سرمایه‌گذار جدید

خلیقی در پایان سخنان خود با اشاره به در دست اقدام بودن هزار مجوز صنعتی در استان، ابراز اطمینان کرد: با بهره برداری از این واحدها و جذب سرمایه گذاری‌های جدید، وعده ایجاد ۱۲ هزار شغل و جذب ۲۸ هزار میلیارد تومان سرمایه محقق خواهد شد.

این چشم انداز، امیدواری‌ها را برای تحول اقتصادی و رونق تولید در استان کردستان افزایش داده است و اکنون، نگاه‌ها به گام‌های عملی و میزان تحقق این برنامه‌های بلندپروازانه دوخته شده است.