تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3970168
شناسه : 3970168
تاریخ :
وجود ۲۰ هزار میلیارد ریال نقدینگی مازاد در استان مرکزی اقتصاد ایران: اراک- رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: وجود ۲۰ هزار میلیارد ریال نقدینگی مازاد در این استان فرصتی برای توسعه کسب‌وکارها است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، نادرقلی ابراهیمی ظهر پنجشنبه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی اظهار کرد: اقدام مهمی در تغییر محل مذاکره از امارات به عمان با درایت رهبر معظم انقلاب صورت گرفت که به تغییر سطح مذاکره از ترامپ به نماینده او در غرب آسیا انجامید.

وی این تحول را دستاوردی بزرگ دانست و افزود: این اتفاق آثار خود را در بازار نشان داده و در آینده نیز شاهد اقتدار بیشتر دیپلماسی کشور و ایجاد فرصت‌های جدید خواهیم بود همچنین بهانه جنگ از دشمنان، به‌ویژه رژیم صهیونیستی و آمریکا سلب شد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: از سوی استاندار مرکزی پویشی در مورد شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی این استان کلید خورده که باید با جدیت تداوم داشته باشد.

ابراهیمی بر ضرورت شناسایی ظرفیت‌ها، بسترها و فرصت‌های قانونی استان توسط تیم اقتصادی استانداری در سال جاری تأکید کرد و گفت: پیگیری جدی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، تثبیت و توسعه مشاغل ضروری است.

وی با بیان اینکه باید از فرصت‌های ارزشمند استانی و ملی بهره‌برداری شود، افزود: مازاد درآمد اقتصادی مردم استان مرکزی به خارج از استان می‌رود که باید برای نگه‌داشت آن از تمام ظرفیت‌ها بهره گیری کرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی از وجود حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال نقدینگی مازاد و ۲۵ تا ۳۰ میلیارد دلار و یورو در دست مردم خبر داد و گفت: مشارکت در سرمایه‌گذاری و توسعه کسب‌وکارها می‌تواند نقش مؤثری در کاهش مشکلات معیشتی داشته باشد.

ابراهیمی با اشاره به موقعیت استان مرکزی گفت: این استان تنها صنعتی نیست، بلکه در حوزه‌های کشاورزی، محیط زیست و کارگری نیز حساسیت بالایی دارد.

وی افزود: بر اساس بررسی‌ها، پنج و نیم درصد از رشد اقتصادی سال گذشته از بخش کشاورزی بوده که رقم قابل توجهی است و این در حالی است که در بهترین شرایط، حداکثر سه درصد منابع عمومی کشور به این بخش اختصاص یافته است.

ابراهیمی تأکید کرد: همه بخش‌های اقتصادی در استان مرکزی اهمیت دارند و نباید تمرکز مدیران تنها بر بخش صنعتی باشد.