ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، عصمت حیدری ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: این اقدامات در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت موازین بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.
وی تصریح کرد: در طرح سلامت نوروزی ۱۲ اکیپ با حضور ۱۳ کارشناس بهداشت محیط و حرفهای بهصورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را مورد پایش و ارزیابی قرار دادهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای هزار و ۸۲۲ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را انجام دادهاند که ۲۷۶ واحد صنفی متخلف به مراجع قضائی معرفی و ۴ واحد پلمپ شده است.
وی گفت: همچنین طی هماهنگی با سایر دستگاههای نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، اتحادیههای صنفی و نیروی انتظامی ۹۷ مورد گشت مشترک انجام گرفته است.
وی افزود: در این بازدیدها ۴۷۷ مورد کلر سنجی آب آشامیدنی، ۹۹ مورد نمونهبرداری آب جهت آزمایش میکروبی، هزار و ۲۱۴ مورد سنجش عوامل محیطی از قبیل ید سنجی، شور سنجی، تست روغن مصرفی، سنجش pH و کنترل درجه حرارت با دستگاههای پرتابل انجام و از مواد غذایی مشکوک به آلودگی نمونهبرداری گردید که درنهایت ۳۶۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابلمصرف معدوم و از چرخه توزیع خارج شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه خاطرنشان کرد: در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به ۶۷ مورد شکایات مردمی رسیدگی و ۱۳۵ مورد تذکر و برخورد با دستفروشان مواد غذای صورت گرفته است.