وی با اشاره به توسعه 30 درصدی ظرفیت ناوگان حملونقل ریلی از سوی این شرکت تصریح کرد: این عملیات، شامل حمل کالاهای متنوعی از جمله محصولات صنعتی، مواد معدنی و کانتینرها بوده که از طریق ریل به مقاصد مختلف در کشور ارسال شدهاند.
مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ادامه به استفاده از سیستمهای مدیریت لجستیک پیشرفته و تجهیزات بهروز اشاره کرد و اظهار داشت: بدون شک تلاشهای شبانهروزی همکاران و هماهنگی مؤثر واحدهای مرتبط در زنجیرۀ حمل ریلی از عوامل موفقیت این شرکت در ثبت این رکورد بوده است؛ ضمن اینکه این دستاورد، جایگاه کشتیرانی را بهعنوان یکی از پیشگامان این صنعت تثبیت کرده و ظرفیت بالای شرکت در زمینه حمل ریلی را نشان میدهد.
وی ثبت این رکورد را زمینهساز جذب سرمایهگذاریهای بیشتر و بهبود زیرساختهای ریلی دانست و در ادامه به روند توسعه ناوگان و بهرهگیری از فنّاوریهای نوین در مدیریت حمل ریلی در ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: این شرکت در حال خرید 100 دستگاه واگن چندمنظوره است.
این مقام مسئول همچنین از بررسی فنّاوریهای سبز برای کاهش آلایندگی خبر داد و اظهار داشت: این رکوردشکنی گامی مهم در راستای توسعه صنعت حملونقل ریلی در کشور بوده و امیدواریم کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به یکی از قطبهای مهم لجستیک در منطقه تبدیل شود.