تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x3959024
شناسه : 3959024
تاریخ :
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ اقتصاد ایران: متخصص تغذیه گفت: برای افرادی که دچار ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید هستند، تنظیم رژیم غذایی در ماه رمضان اهمیت زیادی دارد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

آزیتا حکمت دوست متخصص تغذیه، استاد گروه تغذیه بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: افرادی که دچار ترشح زیاد اسید معده هستند و ممکن است دچار رفلاکس اسید شوند، باید رژیم غذایی خود را با دقت تنظیم کنند و این افراد از مصرف مواد غذایی تحریک‌کننده ترشح اسید معده مانند کافئین (چای پررنگ، قهوه و شکلات)، غذاهای تند و ادویه‌جات تند، و مرکبات ترش مانند لیمو، پرتقال و رب گوجه فرنگی پرهیز کنند، چرا که این مواد موجب افزایش ترشح اسید معده می‌شوند.

نکات تغذیه‌ای برای کاهش ترشح اسید معده

حکمت دوست افزود: منابع پروتئینی مانند ماهی می‌توانند به متعادل‌سازی ترشح اسید معده کمک کنند؛ به‌ویژه برای کسانی که معده سرد دارند، مصرف این پروتئین‌ها می‌تواند مفید باشد.

توصیه‌های خاص برای زمان سحری

وی در ادامه داد: در دوران روزه‌داری، پس از خوردن سحری، بهتر است فرد دراز نکشد، چرا که این کار می‌تواند باعث بازگشت محتویات معده به مری و ترش کردن شود و توصیه می‌شود که پس از سحری، حداقل چند ساعت در حالت عمودی قرار بگیرید و بلافاصله نخوابید.

به گفته حکمت دوست؛ با رعایت این نکات، افراد می‌توانند از بروز مشکلات ناشی از ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید جلوگیری کنند و به راحتی روزه خود را بگذرانند.