ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
حسین برزگر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: طرح تنظیم نوروزی کالاهای اساسی در سال جاری نسبت به ۱۵ سال گذشته و ۳۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. این تلاشها با هدف تأمین نیاز هماستانیها در ایام تعطیلات نوروز و ماه رمضان انجام شده است.
وی افزود: برای دو شب پایانی تعطیلات، پیشبینی شده که کشتارگاهها بیش از ۶۵ تُن مرغ برای تأمین نیاز استان فراهم کنند. همچنین، در زمینه تأمین میوه، ۳۵۰ تُن پرتقال از استانهای شمالی و چهارمحال و بختیاری تهیه شده است که توزیع آن در بیش از ۵۰ غرفه از تاریخ ۲۶ اسفند آغاز و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.
برزگر با اشاره به سایر کالاهای اساسی گفت: در حوزه شکر، تأمین آن بدون محدودیت از طریق سامانه بازارگاه امکانپذیر است و ذخایر راهبردی به اندازه کافی موجود میباشد. تأمین لبنیات و میوه نیز توسط بخش خصوصی بدون هیچ محدودیتی انجام میشود تا مردم دسترسی آسان به کالاهای اساسی و محصولات پروتئینی داشته باشند.
وی در پایان تأکید کرد: در فروشگاههای زنجیرهای مرغ منجمد، گوشت منجمد، شکر و برنج نیز در دسترس مردم قرار خواهد گرفت. تأمین کالاهای اساسی بدون دغدغه و با هدف رفع نیازهای مردم استان برنامهریزی شده است.