تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x3944274
شناسه : 3944274
تاریخ :
طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی به روش آشپز ترکی اقتصاد ایران: این سالاد؛ فوق العاده خوشمزه‌ می‌شه و با مواد مختلف می‌تونید درست کنید. حتما بهتون پیشنهاد می‌کنم امتحانش کنید، پشیمون نمی‌شید.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

فرارو: این سالاد؛ فوق العاده خوشمزه‌ می‌شه و با مواد مختلف می‌تونید درست کنید. حتما بهتون پیشنهاد می‌کنم امتحانش کنید، پشیمون نمی‌شید.

مواد لازم

۱ بسته نان سوخاری

۵ عدد بادمجان متوسط کبابی شده

۴.۵ عدد فلفل کاپیا کبابی شده

۲ حبه سیر رنده شده

۴.۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق مرباخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قاشق مربا خوری فلفل چیلی (پول بیبر)

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

مقداری جعفری ریز خرد شده

یک کاسه ماست شامل ماست چکیده و ماست معمولی

برای سس

۴.۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

 

 

 

پ