ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، حمزه آقاپور کاظمی بعدازظهر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در این طرح نظارتی ۶۳ اکیپ به مدت یک ماه از کلیه مراکز، تولید، نگهداری و توزیع فراوردههای خام دامی بازدید میکنند.
وی گفت: طرح کنترل و تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز ۱۴۰۳ و ماه مبارک رمضان با ۲ اکیپ نظارتی و ۴۷ اکیپ بازرسی شهرستانی و ۱۶ اکیپ نظارت شرعی به صورت روزانه در اجرای این طرح شرکت میکنند که ۱۴۰ نفر به عنوان بازرس و ناظر بهداشتی و ۲۶ نفر به عنوان ناظر شرعی به مردم عزیز استان خدمت میرسانند.
وی افزود: طرح تشدید نوروزی و ماه مبارک رمضان برحسب دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و با توجه به تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ لغایت ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ در دو نوبت و کاری از ساعات ۸ الی ۱۴ و ۱۴ الی ۲۰ ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه سلامتی مردم و تأمین غذای سالم از خطوط قرمز و وظیفه اصلی سازمانی ماست تاکید کرد: در اجرای بازرسین اداره کل و شهرستانی با دقت نظر و حساسیت بالا کار خود را انجام میدهند و با کوچکترین اقدام خلافی که مغایر با قانون و دستورالعملهای سازمانی باشد برخورد خواهند کرد.
وی تصریح کرد: در این طرح باید کلیه مراکز، تولید، نگهداری و توزیع فراوردههای خام دامی سردخانههای مربوطه، کشتارگاههای دام و طیور، رستورانها هتلها مجتمعهای تفریحی داخل شهری و بینراهی آلاچیق داران و کلیه مراکزی که بهنوعی با فرآوردههای خام دامی خدمات به مسافرین نوروزی میدهند و خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی مورد بازرسی مشترک قرار گیرند.
آقاپور کاظمی در پایان از شهروندان و مسافران محترم خواست علاوه بر اینکه فراوردههای خام دامی را از مراکز عرضه معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه میکنند و هرگونه تخلف در عرضه خام دامی را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاعرسانی نموده تا در اسرع وقت توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی موردبررسی قرار گیرد.