تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3932791
شناسه : 3932791
تاریخ :
گردهمایی داوطلبان طرح ۲۰۲۰ محلات کم‌برخوردار در گلپایگان اقتصاد ایران: گلپایگان _رئیس جمعیت هلال احمر گلپایگان گفت: گردهمایی استانی کارشناسان و داوطلبان ارکان محلات ۲۰۲۰کم برخوردار استان اصفهان به میزانی جمعیت هلال احمر شهرستان گلپایگان برگزار شد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، حسین ایرجی ظهر سه شنبه در جمع آوری با اشاره به طرح گردهمایی استانی کارشناسان و داوطلبان ارکان محلات ۲۰۲۰ کم‌برخوردار استان اصفهان در گلپایگان اظهار کرد: این طرح که از سال ۱۴۰۰ با همکاری چهار ارگان شامل جمعیت هلال احمر، اداره بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و ستاد اجرایی فرمان امام و سایر نهادهای مرتبط متولی اجرای این طرح هستند، و با هدف ارائه خدمات بهتر و سازماندهی مؤثرتر در مناطق کم‌برخوردار اجرا می‌شود.

ایرجی با اشاره به اینکه محله کاظم‌آباد یکی از محلات کم‌برخوردار گلپایگان محسوب می‌شود، افزود: در این محله برنامه‌های متعددی از جمله آموزش، کاروان سلامت و برگزاری بازی‌های بومی و محلی اجرا شده است. همچنین، شناسایی و سازماندهی گروه‌های نیازمند شامل زنان سرپرست خانوار، افراد ازکارافتاده، خانواده‌های زندانیان، خانواده‌های بدسرپرست و بیماران در دستور کار این طرح قرار گرفته است.

وی افزود: طرح توانمندسازی محلات کم‌برخوردار از سه سال پیش توسط وزارت کشور آغاز شد و ۲۰۲۰ محله به عنوان پایلوت در سطح کشور انتخاب شدند. این محلات بر اساس پنج شاخص اصلی از جمله فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی امتیازبندی شده و در برنامه توانمندسازی قرار گرفتند.

ایرجی تصریح کرد: در استان اصفهان ۱۴ محله به جمعیت هلال احمر اختصاص یافته است. این طرح در ۱۰ شهرستان از جمله اصفهان، شهرضا، مبارکه، فلاورجان، گلپایگان، کاشان، نائین، لنجان، نجف‌آباد و… اجرا می‌شود و جمعیت هلال احمر مسئولیت اجرای آن را بر عهده دارد.

علیرضا فخری زاده معاون فرمانداری گلپایگان با تأکید بر اهمیت رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار، یادآور شد: اجرای برنامه‌های توسعه‌ای در محله کاظم آباد می‌تواند تأثیر بسزایی در بهبود شرایط زندگی ساکنان این منطقه داشته باشد، همکاری نهادهای مختلف می‌تواند به عنوان الگویی موفق برای سایر مناطق کم‌برخوردار شهرستان‌های دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به تأثیرات گسترده این برنامه‌ها در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و اقتصادی افزود: هم‌افزایی بین نهادهای متولی و اجرای برنامه‌های جامع می‌تواند گام مؤثری در حل مشکلات و توسعه متوازن شهری باشد.