ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تنگستانی مکان ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هر ساله در ایام خاص از جمله ماه محرم، عید قربان، ماه رمضان، عید نوروز و… نظارتهای دامپزشکی بر روی مراکز عرضه فرآوردههای پروتئینی تشدید میشود.
وی با اشاره به تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: در همین راستا نظارتهای دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بر مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی استان بوشهر افزایش مییابد.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اضافه کرد: با توجه به اینکه استان بوشهر در این فصل از سال میزبان تعداد زیادی از مسافران نوروزی است تمهیدات بهداشتی دامپزشکی در این فصل از اهمیت بیشتری برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه آب و هوای استان بوشهر فسادپذیری فرآوردههای دامی را بیشتر میکند، افزود: همه موادی که عرضه میشوند باید معیارهای بهداشتی و استانداردهای مورد نیاز را داشته باشند.
تنگستانی با اشاره به تشدید نظارتهای بهداشتی در سطح استان عنوان کرد: ۳۹ اکیپ شامل ۱۳ اکیپ ثابت و ۲۶ اکیپ سیار، ۱۶ دکتر دامپزشک و ۵۲ بازرس بهداشت گوشت از ۱۱ اسفند سال جاری تا پایان ماه مبارک رمضان در سطح استان نظارتهای لازم را خواهند داشت.