به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم، پزشکی آینده دیگر تنها به درمان بیماریها محدود نمیشود. پزشکی آینده باید قادر باشد به فرد بگوید که در سنین خاص چه بیماریهایی ممکن است سراغ او بیاید و از این طریق، درمانهای شخصیسازیشده و پیشگیرانه را به او ارائه دهد.
در این میان، خوب است به پیشرفتهای فناوریهایی مانند «جنریشن سکوئنسینگ» و تواناییهای دستگاهها برای پیشبینی بیماریها اشاره کنم. این دستگاهها میتوانند پیشبینی کنند که فردی در آینده ممکن است به بیماریهایی مانند سرطان مبتلا شود.این اطلاعات، علاوه بر اینکه فرد را آگاه میکند، به او این امکان را میدهد که برای پیشگیری از بیماریها اقدامات لازم را انجام دهد.
هر فرد باید درمانی مطابق با ویژگیهای شخصی خود دریافت کند. بهعنوان مثال، در زمینه پیشگیری از سرطان، باید به سبک زندگی فرد توجه کنیم و رژیمغذایی و فعالیتهای ورزشی او را تغییر دهیم تا از بروز بیماری جلوگیری کنیم.
البته نمیتوان از نقش مکملهای غذایی و پروبیوتیکها در پیشگیری از بیماریها غافل شد؛ چراکه پروبیوتیکها و فانکشنالفودها میتوانند در جلوگیری از بیماریها مؤثر باشند اما در کنار اینها، تغییرات در سبک زندگی افراد نقش حیاتی دارد.صنایع مختلف باید به موج آینده توجه کنند و خود را با تحولات پیشرو تطبیق دهند. برای مثال، صنایع غذایی باید محصولات خاصی برای گروههای هدف تولید کنند.
اگر صنایع نتوانند خود را با نیازهای آینده تطبیق دهند، در رقابتهای جهانی شکست خواهند خورد. ورود فناوریهای دیجیتال به سلامت این امکان را میدهد که فرد خود مراقبتهای بهداشتی خود را انجام دهد.این تغییرات به افراد این امکان را میدهد که خودشان به کنترل وضعیت سلامت خود بپردازند. پزشکی آینده متفاوت ازامروز خواهد بودودر۱۰سال آینده، این تحولات بهطور کامل مشاهده خواهد شد. صنایع باید برای این تغییرات آماده شوند و در جهت پیشرفت حرکت کنند تا در رقابتهای جهانی موفق باشند.