تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : صفحات
لینک : econews.ir/5x3930887
شناسه : 3930887
تاریخ :
تضاد یافته‌های مؤسسه آلمانی با روایت‌های سیاست مهاجرتی دولت اقتصاد ایران: در حالی که همزمان با انتخابات آلمان، مسئله اخراج مهاجرین شدت گرفته گزارش یک مؤسسه معتبر آلمانی کاملاً در تضاد با با روایت‌های موجود در بحث‌های سیاسی کنونی در آلمان است که مهاجرت را به افزایش جرم و جنایت مرتبط می‌سازند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، یافته‌های تحقیق جدید انستیتو تحقیقات اقتصادی آلمان(ifo) نشان می‌دهد برخلاف برخی نگرانی‌های سیاسی، هیچ ارتباط مستقیمی بین مهاجرت و افزایش میزان جرم و جنایت وجود ندارد.

این تحقیق نشان می‌دهد که مهاجرین یا پناهندگان تمایل بیشتری به ارتکاب جرم ندارند. تحلیل جدیدی که با استفاده از آمارهای جنایی آلمان از سال‌های 2018 تا 2023 انجام شده، هیچ ارتباطی را بین نسبت مهاجران در یک منطقه و میزان جرم و جنایت در آن منطقه نشان نمی‌دهد.

دویچه وله گزارش داد مهاجران معمولاً در مناطق شهری زندگی می‌کنند که در آنجا تراکم جمعیت بیشتر است، زندگی شبانه فعال‌تر است و افراد بیشتری در مکان‌های عمومی حضور دارند. 

این عوامل به طور کلی باعث افزایش نرخ جرم و جنایت در این مناطق می‌شوند، اما هیچ تفاوتی بین مهاجران و آلمانی‌ها در این زمینه وجود ندارد. به عبارت دیگر، مناطقی که آمار جرم و جنایت «مهاجران» بالاتر است، در میان آلمانی‌ها نیز این مناطق نرخ جرم بالاتری هستند.

محققان اشاره کردند در مناطقی با زیرساخت‌های بهتر، وضعیت اقتصادی پایدارتر و حضور پررنگ‌تر پلیس، احتمال ارتکاب جرم افراد(صرف ‌نظر از ملیت آنها) بیشتر است.

محققان به دلایل دیگری نیز اشاره کرده اند که چرا مهاجران در ارقام جرم و جنایت بیش از حد نشان داده می‌شوند: در این تحقیق ذکر شده که مهاجران معمولاً جوان‌تر و بیشتر مرد هستند، ولی محققان تأکید کرده‌اند که این عوامل تأثیرات کمتری در بروز جرم دارند.

مطالعات در تضاد با روایت‌های پوپولیستی است

این تحقیق کاملاً با روایت‌های موجود در بحث‌های سیاسی کنونی در آلمان که مهاجرت را به افزایش جرم و جنایت مرتبط می‌سازند، در تضاد است. در خلال بحث‌های اخیر در پارلمان آلمان در مورد محدود کردن مهاجرت، برخی از سیاستمداران مهاجرت را عامل اصلی افزایش جرایم مانند تجاوز و خشونت ذکر کردند.

حملاتی که توسط مهاجران در مونشن، آشافنبورگ و ماگدبورگ انجام شده و گزارش‌های زیادی در مورد آنها پخش شده، به این روایت رایج دامن زده است.

این نوع روایت‌ها معمولاً به شکل افراطی در رسانه‌ها و فضای سیاسی منتشر می‌شوند، اما تحقیقات آماری چنین ارتباطی را تایید نمی‌کنند.

محققان موسسه (ifo) اظهار داشتند: حتی برای جنایات خشونت‌آمیز مانند قتل یا تجاوز جنسی، این مطالعه هیچ ارتباط آماری بین افزایش سهم خارجی‌ها یا پناهندگان و میزان این نوع جرایم نشان نمی‌دهد.

جان ویکتور علیپور، یکی از محققان این مطالعه، به دویچه وله گفت این یافته‌ها برای بسیاری از کشورها ثابت شده است. اما نکته جدید در این مطالعه، استفاده از داده‌های محلی و بررسی تفاوت‌های منطقه‌ای است که به تحلیل دقیق‌تر منجر شده است.

همچنین، این مطالعه به شکاف میان درک عمومی از مهاجرت و واقعیت‌های موجود اشاره دارد و نشان می‌دهد که سطح تحصیلات مهاجران اغلب دست کم گرفته می‌شود. علیپور همچنین به تأثیر رسانه‌ها در شکل‌گیری نگرش‌های منفی نسبت به مهاجران اشاره کرد و گفت که این رسانه‌ها معمولاً بیش از حد به جرایم مرتبط با مهاجران پرداخته‌‌اند.

او گفت: این سبب می‌شود که خطر امنیتی اغلب با مهاجرت ارتباط داده شود، و اکنون احزاب و بازیگران سیاسی بیشتری داریم که سعی می‌کنند از ترس موجود برای کسب سرمایه سیاسی بهره‌برداری کنند.

دیرک بایر از دانشگاه علوم کاربردی زوریخ همچنین گفت مطالعات دیگر نشان داده ‌اند دلایل زیادی وجود دارد که چرا مهاجران در آمار جرایم پلیس بیشتر به چشم می‌خورند: به عنوان مثال، به نظر می‌رسد در مواردی که یک مجرم و یک قربانی هر دو آلمانی هستند، اتهام‌گذاری کمتر اتفاق می‌افتد نسبت به زمانی که مجرم مهاجر و قربانی آلمانی باشد.

انتهای پیام/.