ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار، یازدهمین آئین اعطای جایزه ملی شهید دکتر محمدعلی رهنمون و کنگره علمی طب رزم از پیش از ظهر یکشنبه با حضور مسئولان کشوری و استانی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مجتمع خدمات رفاهی بعثت برگزار شد.
علی سروش، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در این آئین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهید دکتر محمدعلی رهنمون، بر جایگاه ویژه استان کرمانشاه در تاریخ مقاومت و ایثار تأکید کرد.
وی با اشاره به نقش کرمانشاه در دوران جنگ تحمیلی گفت: به فرموده مقام معظم رهبری، کرمانشاه سینه ستبر ایران اسلامی است. در آن دوران، این استان برای رزمندگانی که از سایر نقاط کشور به کرمانشاه میآمدند، جبهه محسوب میشد، اما برای کرمانشاهیانی که همواره در صحنههای دفاع مقدس حضور داشتند و زیر آماج حملات موشکی و هوایی دشمن قرار میگرفتند، پشت جبهه بود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به جایگاه این استان در دوران دفاع مقدس بیان کرد: استان کرمانشاه بیش از ۹۸۰۰ شهید را در راه دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایران تقدیم کرده است. همچنین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افتخار دارد که در این دوران، بیش از ۲۰ شهید را در مسیر خدمت به مردم و دفاع از کشور نثار کرده است.
وی افزود: در حوزه سلامت نیز ۱۸ شهید سلامت از این دانشگاه جان خود را برای نجات هماستانیها از دست دادهاند. علاوه بر این، ۳۳۹ نفر جانباز سرافراز و ۱۳۰ نفر آزاده در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعالیت میکنند که افتخار بزرگی برای این مجموعه است.
سروش در پایان ضمن قدردانی از حضور میهمانان در این همایش ملی، تأکید کرد: افتخار میکنم که در این کنگره ارزشمند، به پاسداشت مقام والای شهید محمدعلی رهنمون و شهدای پزشک و خانوادههای معظم آنان در خدمت شما هستم. امیدوارم بتوانیم با ادامه دادن راه شهدا، همواره در مسیر پیشرفت کشور گام برداریم.
گفتنی است؛ کنگره علمی طب رزم و آئین اعطای جایزه ملی شهید رهنمون، فرصتی برای بازخوانی نقش جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس و تجلیل از شهدای این عرصه بود. کرمانشاه، با تقدیم هزاران شهید، جانباز و آزاده، همچنان در مسیر ایثار و فداکاری گام برمیدارد و برگزاری چنین برنامههایی، یادآور رشادتهای ماندگار این خطه در تاریخ کشور است.