تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3930278
شناسه : 3930278
تاریخ :
ارتقای زیرساخت‌های روستاها اولویت فعالیت‌های سنندج قرار گرفت اقتصاد ایران: سنندج-فرماندار سابق سنندج گفت: تمرکز بر فعالیت‌های زیرساختی در روستاها اولویت فرمانداری سنندج در سنوات اخیر بود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عسکری صبح یکشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرماندار سنندج اظهار کرد: بیش از ۳۴ ماه توفیق خدمت به مردم را در سنندج داشتم و تلاشم بر خدمت صادقانه و جهادی و بی منت به مردم که صاحبان اصلی انقلاب اسلامی هستند بود.

وی افزود: در مدت یاد شده خدماتی به مردم ارائه شد که نتیجه همراهی مدیران و مسئولان، معتمدین و متنفذین سنندج و استان بود.

وی به برخی اقدامات انجام شده در سنندج پرداخت و یادآور شد: این تلاش‌ها در توسعه کردستان اثرگذار خواهد بود.

فرماندار سنندج، توسعه کشاورزی، توجه به زیرساخت‌ها به ویژه در روستاها و برگزاری فعالیت‌های گسترده فرهنگی از اقدامات انجام شده بود.

همراهی مردم و مسئولان موجب عبور از حوادث تلخ و انجام اقدامات توسعه‌های بود

عسکری برگزاری مطلوب انتخابات و میزبانی از سفر رئیس جمهور شهید را نیز از اقدامات انجام شده در سنندج دانست و گفت: گرچه با برخی حوادث تلخ نیز روبرو بودیم اما همراهی مردم و مسئولان موجب شد که سنندج کمترین آسیب را به خود ببیند.

وی بیان کرد: ۱۵ تا ۱۷ درصد جمعیت سنندج در روستاها بود اما تمرکز بر روستاها قرار گرفت تا اقدامات زیرساختی در روستا تقویت و منجر به مهاجرت معکوس شود.

عسکری افزود: مهاجرت روستاییان به شهرها منجر به رشد نواحی منفصل شهری، بروز آسیب‌های اجتماعی و ساخت وساز غیرمجاز می‌شود.

وی افزود: توسعه عمران روستاها، طرح هادی روستاها با انجام ۲۲۳ هزار مترمربع آسفالت معابر، دسترسی به راههای روستایی با آسفالت ۴۰ کیلومتر راه، تبدیل اراضی دیم به آبی برای توسعه باغات، ایجاد صنایع تبدیلی، توسعه شبکه آب شرب و فاضلاب روستایی و برگزاری جشن پایان گازرسانی به روستاهای سنندج از اقداماتی بوده که در این شهرستان انجام شد.

وی بزرگترین مشکل سنندج را آب شرب این شهر دانست و بیان کرد: کیفیت نامطلوب آب شرب سنندج موجب شد تا مسئولان استانی و شهرستانی با تلاش و پیگیری زمینه حل این مشکل را فراهم کنند و اعتبار ویژه‌ای به این موضوع با ۸۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافت و در سال ۱۴۰۱ این موضوع در سنندج حل شد.

رونق اقتصادی و جذب سرمایه‌گذار از اولویت‌های سنندج

فرماندار سابق سنندج اذعان کرد: اتصال کردستان و سنندج به خط ریلی کشور از دیگر اقدامات انجام شده در سنندج بود که به ثمر نشست و به رونق اقتصادی و جذب سرمایه‌گذار نیز کمک می‌کند.

عسکری به توسعه آب و فاضلاب سنندج پرداخت و گفت: ۸۵۰ کیلومتر آب و فاضلاب در سنندج انجام شد و بهسازی و نوسازی شبکه فاضلاب شکل گرفت.

وی ادامه داد: اصلاح شبکه آب و فاضلاب حاشیه شهر، هدایت آب‌های سطحی، اقدامات ارزشمندی اتفاق افتاد و سرای نایسر افتتاح و سینما نیز در این ناحیه منفصل شهری انجام شد.

وی به دیگر اتفاقات انجام شده در حاشیه شهر سنندج از جمله آب شرب دوشان پرداخت و افزود: ایجاد پارک لاوان، پارک روجیار، نیشتمان از پارکهای ایجاد شده برای توسعه فضای سبز در سنندج بود.

فرماندار سابق سنندج ایجاد روگذر میدان محمدی از محل اعتبارات شهرداری و اعتبارات اربعین، تکمیل ساختمان آتش نشانی حسن آباد را از دیگر اقدامات عمرانی انجام شده در سنندج دانست و گفت: در حوزه فرهنگی یکی از آسیب‌های اجتماعی سنندج معتادین متجاهر بود که با ایجاد کمپ ماده ۱۶ سنندج با ظرفیت ۴۵۰ نفر در کمتر از یکسال به بهره برداری رسید و معتادان متجاهر ساماندهی شدند.

راه اندازی مراکز مثبت زندگی

عسکری اضافه کرد: ایجاد گرمخانه، راه‌اندازی سامانه سرا برای اسکان و آموزش مهارت آموزی معتادان متجاهر، اختصاص ۲۰ میلیارد تومان به تجهیز و توسعه اماکن ورزشی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، برگزاری ورزش‌های همگانی، احداث و تجهیز پارک بانوان، تخصیص چهار زمین چمن مصنوعی، راه اندازی ۱۶ مرکز مثبت زندگی از دیگر اقدامات انجام شده در سنندج بوده است.

وی به اقدامات انجام شده در حوزه توسعه نشاط اجتماعی پرداخت و برگزاری جشنواره‌های مختلف شامل جشنواره توت فرنگی روستای شیان، گلاب گیری امروله، جشن امت احمد با حضور صد هزار نفر از مردم، برگزاری موسیقی اقوام ایرانی از ۱۸ قوم ایران، جشنواره ذاکران نبوی، یادواره شمس قریشی، میزبانی مسابقات ورزشی دانش آموزی کشور، برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی را از برنامه‌های نشاط آفرین شهر سنندج در شهر سنندج برشمرد.