ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در آئین آغاز عملیات اجرایی ۵ پروژه زیرساختی و بهره برداری از ۷ پروژه سرمایه گذاری در بندر شهید بهشتی چابهار با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت عملیات در بندر شهید بهشتی مهمترین مسأله را لزوم تعامل این بندر با شهر چابهار دانست و گفت: از میان این پروژهها سه پروژه بهره برداری خودروهای آتشنشانی، تجهیزات جدید درمانگاه شهرک و کریدور لجستیکی اگرچه از سوی سازمان بنادر و دریانوردی اجرایی میشود در تعامل کامل با شهر چابهار و خدمترسانی به مردم این منطقه است.
وی با ابراز تأسف از اینکه ساخت بندر شهید بهشتی از ابتدا به گونهای بوده که امکان افزایش فازهای جدید را ندارد ادامه داد: البته برای توسعه این بندر باید به ارتقای فازهای کنونی و افزایش خدمات آن اندیشید.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه ۱۲ پروژهای که در این مراسم آغاز به کار کرده و یا وارد اجرایی میشوند منجر به اشتغال حدود ۷۰۰ نفر میشود. بخش اعظم این افراد باید از مردم بومی چابهار باشند و پس از آموزشهای لازم در این پروژهها مشغول به کار شوند تا نرخ بیکاری در این منطقه کاهش یابد.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر ضرورت عجین شدن بندر شهید بهشتی و شهر چابهار خاطرنشان کرد: بندر شهید بهشتی به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور حائز ویژگیهای بینالمللی بسیاری است که رونق و توسعه فازهای کنونی آن به مدد مردم منطقه خواهد آمد البته باید در نظر داشته باشیم که توسعه این بندر نباید به شهر آسیبی وارد کند.
صادق ادامه داد: در حال حاضر اسکله صیادی چابهار در حال لایروبی است تا لنجهای صیادی همچنان معیشت پرور باشند.
در این مراسم چهار فروند شناور خدماتی جستوجو و نجات با دستور وزیر راه و شهرسازی به آب انداخته شد که به گفته وی پشتیبان ایمنی دریانوردی خواهد بود و یکی از این شناورها که شناور آتش خوار است در اطفای حریق لنجهای این بندر ایفای نقش خواهد کرد.
این عضو کابینه دولت چهاردهم با بیان اینکه مردم چابهار باید نخستین افرادی باشند که طعم توسعه در این منطقه را میچشند ادامه داد: چابهار در حوزه ارتباطات بینالمللی کشور قرار دارد، اما طعم معیشت و اقتصاد دریا محور آن را باید مردم چابهار و مکران بچشند. در سرزمینی هستیم که علیرغم تحریمها پرچمهای افتخار به مدد تلاشهای شبانه روزی مهندسین و کارگران سرزمین در حال تخصیص است.