ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، حبیب دوراهکی مسئول ستاد مردمی پخت غذای نذری نیمه شعبان شهر دوراهک جمعه شب در جمع خبرنگاران با تبریک میلاد امام زمان (عج) اظهار داشت: پخت غذای نذری در روز نیمه شعبان یکی از سنتهای دیرینه و حسنهای است که در شهر دوراهک شهرستان دیر مورد توجه ویژه قرار دارد.
وی با بیان اینکه در این روز ۱۰ هزار پرس غذای نذری از سوی دلدادگان قائم آل محمد (عج)، با کمک و نذورات افراد خیر و همه مردم شهر دوراهک پخته میشود، افزود: بیش از ۵۰۰ نفر در امر پخت غذای نذری مشارکت دارند.
دوراهکی ادامه داد: بستهبندی غذاها از ساعت ۷ صبح روز نیمه شعبان آغاز شده و غذاهای نذری توسط خودروها که از قبل مشخص شدهاند به مساجد و حسینیههای محلات فرستاده شده و بر اساس قبوض که از چند روز قبل توسط نیروهایی از ستاد مردمی پخت غذای نیمه شعبان به تعداد همه افراد خانوادههای شهر دوراهک و حومه، توزیع شده، مردم غذاهای نذری خود را دریافت میکنند.
رضا سهولیزاده مدیرعامل مؤسسه خیریه یاوران ظهور مهدی (عج) نیز گفت: سنت حسنه پخت غذای نذری نیمه شعبان دوراهک ۵۰ سال قبل با پخت یک عدد ماهی شروع شد و اکنون به پخت ۱۰ هزار پرس غذا با ۳ تن برنج و ۲ تن مرغ رسیده است.
وی با بیان اینکه ۵۰۰ نفر بهصورت ثابت در پخت و توزیع غذای نذری مشارکت دارند، افزود: غذاها در روز نیمه شعبان قبل از ظهر بین تمامی محلات شهر توزیع میشود و علاوه بر آن نذری برای مرکز معلولین بهشت کنگان و بیمارستانهای دیر و کنگان نیز برده میشود.