ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه خبری ایبیسی نیوز، بدهی خانوارهای آمریکایی که شامل کارتهای اعتباری، وامهای مسکن، وامهای خودرو و وامهای دانشجویی میشود، به رکورد جدید 18.04 تریلیون دلار رسیده است.
این گزارش که روز پنجشنبه توسط فدرال رزرو نیویورک (یکی از شعبات منطقهای بانک مرکزی آمریکا) منتشر شد، نشان میدهد که بدهی کلی مردم این کشور در سهماهه آخر سال 2024 به میزان 93 میلیارد دلار افزایش یافته است که تقریباً نیمی از این افزایش مربوط به بدهیهای جدید کارتهای اعتباری است.
بر اساس این گزارش، مجموع بدهی کارتهای اعتباری آمریکاییها در حال حاضر به رکورد 1.21 تریلیون دلار رسیده است.
به گفته پژوهشگران فدرال رزرو نیویورک، بدهی کارتهای اعتباری معمولاً در پایان سال، زمانی که مصرفکنندگان خریدهای مربوط به تعطیلات را انجام میدهند، افزایش مییابد.
آنها پیشبینی کردند که این بدهیها در ابتدای سال جاری میلادی کاهش خواهد یافت، چرا که خریداران شروع به بازپرداخت بدهیهای خود میکنند.
این پژوهشگران همچنین نرخهای بهره بالا را از دیگر عوامل افزایش سطح بدهی کارتهای اعتباری دانستند. آنها افزودند که اگرچه بدهی در حال افزایش است، سطح درآمد نیز بالا رفته که نشانهای مثبت برای سلامت اقتصاد محسوب میشود.
همچنین، نرخ نکول که نشاندهنده پرداختهای معوقه در صورتحسابهای کارت اعتباری است، در سهماهه چهارم افزایش یافته است.
گزارش مذکور به افزایش نرخ نکول در وامهای خودرو نیز اشاره کرده است. آمریکاییها در حال حاضر نزدیک به 1.7 تریلیون دلار بدهی وام خودرو دارند.
پژوهشگران فدرال رزرو نیویورک اعلام کردند که افزایش قیمت خودروهای صفر و دستدوم پس از همهگیری، دلیل اصلی عقب افتادن پرداخت اقساط وام خودروی آمریکاییهاست.
ویلبرت فان در کلاو، مشاور تحقیقات اقتصادی در فدرال رزرو نیویورک، گفت: اگرچه نرخ نکول وامهای مسکن مشابه سطوح پیش از همهگیری است، نرخ انتقال نکول در وامهای خودرو همچنان بالاست.
انتهای پیام/