ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
محمد مهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اولین دستاورد شبکه سازی تقویت همکاریها و شبکههای هنری است. شبکهسازی باعث میشود هنرمندان با یکدیگر همکاری کنند و از تجربیات یکدیگر بهرهمند شوند. این همکاری میتواند منجر به ایجاد پروژههای مشترک، آثار هنری نوآورانه و حتی ایجاد گروههای هنری بزرگتر شود که میتواند در سطح منطقهای یا ملی شناخته شوند.
وی افزود: هدف بعدی از شبکه سازی هنرمندان توسعه زیرساختهای فرهنگی است. استان البرز با توجه به کمبود زیرساختهای فرهنگی و هنری، که باعث آسیبهای جدی در حوزه هنر شده است و حتی باعث مهاجرت بخش اعظمی از هنرمندان به تهران شده، شبکهسازی هنرمندان میتواند منجر به پیگیری و تأسیس مراکز آموزشی، گالریها و فضاهای هنری جدید شود. این امر نه تنها به هنرمندان کمک میکند تا مکانهای مناسبتری برای نمایش آثار خود پیدا کنند بلکه میتواند از مهاجرت آنها به استانهای همجوار جلوگیری کند.
رئیس حوزه هنری البرز دستاورد بعدی حاصل از شبکه سازی را اینگونه عنوان کرد: دستاوردی که میتواند از شبکه سازی حاصل شود ترویج فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی است. حوزه هنری البرز با تمرکز بر هنرهایی که با ارزشهای فرهنگی و اسلامی همخوانی دارند، میتواند به ترویج و حفظ این فرهنگها کمک کند. این شبکهسازی میتواند بستری برای آموزش و الهام بخشیدن به هنرمندان جوان باشد تا هنر را با رویکرد فرهنگی و معنوی خود توسعه دهند.
وی ادامه داد: در نهایت، شبکهسازی هنرمندان از نگاه حوزه هنری البرز نه تنها به رشد و توسعه هنر در منطقه کمک میکند بلکه میتواند تأثیرات مثبتی بر جامعه، اقتصاد و فرهنگ داشته باشد از این جهت است که شبکه سازی هنرمندان البرزی در دستور کار قرار گرفته است.