تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x3920959
شناسه : 3920959
تاریخ :
شیرین کننده‌های مصنوعی را بشناسید اقتصاد ایران: شیرین کننده‌های طبیعی می‌توانند گزینه خوبی برای قندهای مصنوعی شوند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، زمانی که صحبت از مصرف جایگزین‌های قند سالم به جای شکر تصفیه‌شده برای شیرینی‌های زمستانی می‌شود، برخی از مهم‌ترین گزینه‌ها برای شما شیرین‌کننده‌های طبیعی هستند. این شیرین‌کننده‌ها علاوه بر کمک به طعم‌های مختلف در دستورالعمل‌های غذایی شما در طول زمستان، یک جزء تغذیه‌ای نیز دارند.



عسل


عسل یک شیرین‌کننده کلاسیک است که به‌خوبی با دسرهای زمستانی مانند کیک، انواع پای و شیرینی‌های سنتی ترکیب می‌شود.



خرما


خرما سرشار از فیبر و مواد مغذی ضروری مانند پتاسیم است و برای افزودن شیرینی بدون افزایش شدید سطح قند خون عالی است.



شکر نارگیل


این گیاه از شیره گل‌های نخل نارگیل به‌دست می‌آید و دارای طعم شیرین کاراملی و شاخص گلیسمی بسیار پایین است.



شربت افرا


از شیره درخت افرا قند درست می‌شود و شربت افرای خالص چیزی است که باید به‌دنبال آن باشید تا طعم و مزه و فواید سلامتی آن را به‌دست آورید.